Još samo nedelju dana do najvećeg HALLOWEEN maskenbala u Srbiji!

Nedelju dana vam je ostalo da odlučite "u kom ste krugu"

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Spremate li maske? Još nedelju dana je ostalo do Go2 Halloween maskenbala, najveće žurke maskiranih u Srbiji!

Ove godine, Go2 travelling vas poziva na deveti po redu Go2 Halloween maskenbal sa temom Danteove "Božanstvene komedije", a koji će se održati u jednom od najboljih underground klubova - Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora, 29.10.2016.

Foto: Promo Foto: Promo

Veličanstveni scenografski prikaz Božanstvene komedije ispratiće tri muzičke celine – tech house/techno, komercijalni house/pop i hip hop/r’n’b, na čak tri stejdža – Pakao, Limb i Raj. U okviru najvećeg, paklenog stejdža u Drugstore-u, nastupiće Uto Karem, italijanski DJ i producent ujedno i glavna zvezda maskenbala, a njemu će se na bini pridružiti ekipa DJ-eva poznata beogradskoj publici- Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Kristijan Molnar, SMT#NG, ZWEIN. Takođe, u sklopu Pakla, odnosno Drugstore-a, na manjem stejdžu- Limb, muziku će za vas puštati jedan od članova sastava Bad Copy - Bdat Džutim Timbe, a nakon njega Cherry on Top dvojac DJ Ike & Le Davogić i domaći predstavnici najslušanijeg online radija u region NULA radio- DJ Iron & Rebel B.

Foto: Promo Foto: Promo

Reprezentativci anđeoskih zvukova u oviru rajskog stejdža biće Danijel Čehranov, gospođica DEE Dušan DOOSHAN Topalović i Oysha, DJ koji je ispratio svaku fazu Go2 Halloween maskenbala i ovo će mu biti deveti nastup u okviru žurke.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti u Mikser House-u, svim Evenim I Gigstix prodajni mestima ili online.

Nedelju dana vam je ostalo da odlučite "u kom ste krugu"!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. oktobar 2016 | 14:25

    Halloween je dan kada se posecuju groblja i odaje pocast upokojenima iz zapadno Hriscanske tradicije,mi Pravoslavci imamo svoje Zadusnice koje ove godine padaju u Subotu 05.11.

  • Sanja

    24. oktobar 2016 | 16:55

    Pljujemo na ameriku a polako sve njihovo usvajamo. Do pre desetak godina nije se ni znalo u Srbiji šta je Halloween. Zašto deci naturamo tuđe? Gde su naši običaji i sve na čemu smo mi iz 80tih i ranije odrasli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA