2CELLOS poručuju da verujemo u SNOVE! (VIDEO)

U Beogradu će premijerno izvesti pesme sa svog novog, četvrtog albuma, koji ovih dana završavaju u Londonu sa njihovim simfonijskim orkestrom

  • 0

Da treba verovati u snove dokaz su i momci iz dvojca 2CELLOS. Stjepan i Luka uz video poručuju da ne prestajemo da sanjamo, da verujemo u sebe,  u snove i da ćemo doći do cilja. Oni se, iskreno, nisu nadali ovolikom uspehu, ali su ga potajano želeli. 

Oni kažu da su sad i malo premoreni od silnih putovanja, ali da nema ništa lepše nego kad izađu pred publiku , poklone se, zasviraju i osete razmenu energije. Onda zaborave i na umor, prepuste se i uživaju.

Foto: Promo Foto: Promo

Za veliki beogradski koncert, 25.marta u Kombank Areni, pripremaju, kako oni kažu "ludilo". Mnogo očekuju od Beograda, jer ga smatraju "svojim". Vole Beograd, atmosferu, hranu i ne kriju da imamo mnoge lepe devojke.

Foto: Promo

U Beogradu će premijerno izvesti pesme sa svog novog, četvrtog albuma, koji ovih dana završavaju u Londonu sa njihovim simfonijskim orkestrom. U pitanju su filmski hitovi na njihov način. Naravno, drugi deo koncerta će biti posvećen pop i rok obradama, po čemu su i postali prepoznatljivi.

Karte su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima kao i na blagajni Kombank Arene. Cene su od 1300 do 3400 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA