CINEMAFEST predstavlja novi film BENA AFLEKA! (VIDEO)

CinemaFest već prve godine predstavlja samo najkvalitetnija filmska ostvarenja

  • 0

Dugoočekivani i od kritike hvaljeni film "Računovođa" srpsku premijeru doživeće na filmskoj reviji CinemaFest u nedelju 30. oktobra u 19.00 u velikoj dvorani Sava Centra.

NOVI CINEMAFEST ZA 9 DANA: U Beograd stiže žena koja je razvela Anđu i Breda! (VIDEO)

U "Računovođi" Ben Aflek se vraća na veliko platno i pokazuje sav svoj raskošni talenat. Iza maske naizgled dosadnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Wolff (Affleck) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima.

Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Ray King (J.K. Simmons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Cummings (Kendrick) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione  dolara. Nakon knjigovodstvene  kontrole, Chris polako razotkriva istinu.

Foto: Promo Foto: Promo

The Accountant je film režisera Gavina O’Connora koje prati život jednog prilično neobičnog čoveka. Inače novi triler "Računovođa"  bio je najgledaniji u američkim bioskopima ovog vikenda, gde je zaradio 24,7 miliona dolara.

Nakon premijere na CinemaFest-u film će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA