≫ 

CEO STUDIO JE PLAKAO: Fantastični Nedim (53) je uzeo mikrofon u ruke, zapevao hit Kemala Montena, a posle je i sam pustio suzu! (VIDEO)

- Neverovatna stvar je da se sada tek upoznajemo. Ja zaista od orginala, od samog Kemala, pa do danas, nisam čuo bolje izvođenje ove pesme, a slušao sam je mnogo puta - rekao je očarani Saša Milošević Mare

  • 4

Kao i svake nedelje uveče, prikazana je još jedna epizoda emisije "Nikad nije kasno". Svi kandidati su bili sjajni, a posebno se istakao Nedim Ćoralić (53) iz Helsinborga.

 

Ovaj gospodin predstavio se pesmom "Dušo moja" Kemala Montena, a koliko je bio dobar svedoči da su mnogi plakali u studiju. Uključujući i samog Nedima.

 

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

 

- Neverovatna stvar je da se sada tek upoznajemo. Ja zaista od orginala, od samog Kemala, pa do danas, nisam čuo bolje izvođenje ove pesme, a slušao sam je mnogo puta - rekao je očarani Saša Milošević Mare.

 

- Nedime, vi ste me rasplakali. To je ono nešto retko ko od pevača ima... Ja vam želim da uđete u finale - rekla je Verica Šerifović.

 

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

 

Nedima su pohvalili svi, uključujući i člana žirija Jovu Radovanovića, kao i Žiku Jakšića.

 

Fantastičan nastup Nedima Ćoralića možete pogledate od 50:41 minutu snimka:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA