Seka POLUDELA kada je saznala ko ju je IZDAO i sliku njenog sina Jakova, dao medijima! (VIDEO)

- Ona smatra da nije fer da slike njenog sina budu dostupne svima bez njenog znanja. Ni ona ih nije objavila na društvenim mrežama koje redovno koristi - kaže izvor blizak Seki Aleksić

  • 39

Nakon što je u emisiji "Paparazzo lov" po prvi put prikazano i lice njenog sina Jakova, Seka Aleksić je, kako se priča, pobesnela kada je shvatila da ju je izdao neko od njenih najbližih prijatelja i tu fotografiju doturio medijima.

Seka Aleksić konačno pokazala i lice sina Jakova! (FOTO) (VIDEO)

- Aleksićeva je pobesnela kada je videla Jakova na svim srpskim portalima. Nije se toliko iznervirala što je otkriveno bebino lice, nego ju je pogodilo što ju je prevario neko od njenih prijatelja. Kao i svaka majka, i ona je ljudima koje poznaje slala slike bebe, a neko od njih ih je prosledio medijima - navodi izvor "Kurira" blizak Aleksićevoj i dodaje da je pevačica čvrsto rešena da otkrije ko je krivac.

Foto: Instagram/seka_aleksic Foto: Instagram/seka_aleksic

- Seka će ovaj incident razjasniti do kraja i naći će tog ko ju je iskoristio. Ona smatra da nije fer da slike njenog sina budu dostupne svima bez njenog znanja. Ni ona ih nije objavila na društvenim mrežama koje redovno koristi. Seka postavlja samo slike bebinih ruku i stopala na Instagram i Fejsbuk, ali lice nije do sada objavila - zaključio je jedan od prijatelja Seke Aleksić.

Pogledajte snimak koji je toliko iznervirao Seku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    28. oktobar 2016 | 11:43

    Iznervirana jer je obecala ekskluzivne slike za veliki honorar verovatno. I vala vise dosta o njoj, nije rodila vanzemaljca nego dete. Svaki dan u novinama jedno te isto!

  • =GALATASARAJ voli ♡ PANTERE :) =

    28. oktobar 2016 | 12:30

    Izgleda Seko da neces TI dobiti kes za PRVU SLIKU. Samo mi nije jasno ko ce da ti platii neku ozbiljnu sumu za to. Dete kao dete a i ti nisi neka bitna licnost. Citaj komentare i bice ti jasno. ..i jos nesto samo...SMARAS SEKO !

  • Enna .fr

    28. oktobar 2016 | 14:36

    Dosadila nam je dok nije imala dete onim kucicima sad ce i s ovim detetom dosaditi.Svaka majka je ponosna na svoju bebu nisi ti Seko ni prva ni poslednja koja je rodila bebu.Drugo nije tebi do slike tvog deteta nego sto si imala u planu prodati te slike nekom tabloidu uz neki tekst i tako i od bebe ucariti neki dinar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA