≫ 

MUŠKARCI TRAŽE DA IH GAZIM I BIČUJEM! Ružica otkrila kakve sve BOLESNE seks ponude dobija!

- Kakvih budala ima, ja to u životu nisam videla. Šta mi sve nude, to je za priču. Nude mi se da im budem gospodarica, da su moji robovi, da ih maltretiram - izjavila je Ružica

  • 20

Pobednica "Parova" Ružica Veljković kaže da svakodnevno preko Fejsbuka dobija desetine ponuda za seks, a mnoge od njih su, kako kaže, prilično perverzne. 

MOKRA I MAZNA: Ružica Veljković gola u kadi! (FOTO)

- Kakvih budala ima, ja to u životu nisam videla. Šta mi sve nude, to je za priču. Nude mi se da im budem gospodarica, da su moji robovi, da ih maltretiram. Potencijalni robovi traže da ih bičujem, gazim i da mi ližu štikle. Sve boleština do boleštine?! Neka mi šalju, bar mi bude interesantno kad to pročitam. Pare niko ne nudi. Muškarci mi se nude kao ličnosti, ali su mi skroz nezanimljivi kada se na taj način nude. Ja više volim da se malo pomučim - rekla je Ružica za "Alo" i opisala koja poruka perverznih fanova ju je najviše šokirala.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Jedan dečko mi je napisao priču koja je malo perverzna. On je opisivao kako se njegov muški polni organ spaja sa ženskim polnim organom. To je sadržaj za jedan roman. Ali, sve u svemu, to je umetnost - zaključila je Veljkovićeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA