≫ 

Hvatali se za glavu, Lukas mislio da je skrivena kamera: Da li je ovo NAJGORI NASTUP u Zvezdama Granda? (VIDEO)

Pre godinu dana Emina Životić je zapevala Severinu i Cecu, a žiri je nije poštedeo oštrih komentara

  • 19

Nastup takmičarke Emine Sali Životić prošle godine u "Zvezdama Granda" ostavio je prilično jak utisak, budući da je njeno izvođenje pesama "Dobrodošao u klub" i "Autogram" izazvalo više nego zanimljive reakcije. 

Popović je razmišljao da li da je pusti u takmičenje, a kad je devojka sa hendikepom izašla na scenu i pustila glas sve je postalo NEVAŽNO! (VIDEO)

Emina je priznala da je tek pre tri meseca počela da peva, a članovi žiri su tokom njenog nastupa bili prilično zabezeknut.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Ti pojma nemaš. Prepoznao sam da je druga pesma Cecina tek kada si rekla autogram - rekao je Lukas Emini, a zatim prokomentarisao da je mislio da je skrivena kamera, i da je takmičarka totalni antitalenat za pevanje.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Marija je virila iza zida, a kada se spustio zavirila je i ispod minića...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoka

    30. oktobar 2016 | 16:52

    Devojka loše peva tu nema dvojbe,ali da je neko ovako nevaspitan kao Lukas ,Karleusa i Serifovicka to je malo za strucni ju analizu. Ako je neko momentalno los ne znaci da radom se neće mozda popraviti.Lukas je tvrdio i za Nedeljka Bajica Baju da nezna pevat pa se kasnije pokajao kad je ga ovaj ubedio u suprotno samo sto je razlika u kulturi i vaspitanju međju njima dvojicom kao sto je nebo i zemlja. Ako neko u nečemu nije dobar kaze mu se kulturno a ne vredjanjem i potcenjivacki.

  • Ko to tamo peva

    30. oktobar 2016 | 15:24

    U svakom slucaju ,bolje od Karleuse

  • Šurak

    30. oktobar 2016 | 14:18

    Koliko je odvratno prepotentna ova Karleusa, čime li se ti prsis i cime potkrepljujes toliku dozu nadmenosti, reci nam jedan jedini objektivan razlog!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA