≫ 

OVO NIKO NIJE ZNAO: Neverovatna priča koja se krije iza prvog poljupca Bobe i Marije iz "Žikine dinastije" (VIDEO)

RIalda Kadrić Šebek je u emisiji "150 minuta" otkrila neke detalje koje ni najvatreniji obožavatelji ovog serijala nisu uopšte znali

  • 8

Ljubitelji eks-ju kinematografije sigurno se sećaju legendarnog serijala filmova "Žikina dinastija". Pored Gidre Bojanića i Marka Todorovića, u glavnim ulogama su se našli i Rialda Kardić i Vladimir Petrović, koji su igrali mladi par Mariju i Bobu.

PRVO POJAVLJIVANJE POSLE 30 GODINA: Ovako sada izgleda Bobina Marija iz "Žikine dinastije"! (FOTO) (VIDEO)

Evo kako danas izgleda Boba iz “Žikine dinastije”! (FOTO) (VIDEO)

Upravo Rialda Kadrić, današ Rialda Šebek, bila je gošća emisije "150 minuta" televizije "Prva", pri čemu je dala prvi put intervju posle 30 godina. Ona je otkrila da živi u Velikoj Britaniji, da se više ne bavi glumom i da je dans psihoterapeut.

Rialda je ispričala da je lik Marije po prvi put igrala kada je imala samo 13 godina, i navela da je prvi poljubac u životu imala upravo u ovom legendarnom filmskom ostvarenju.

- Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htela da pokažem da ja to sve znam. Ne savetujem, probajte bez filmskih kamera - rekla je kroz smeh Rialda i dodala:

- To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dete i danas može da deluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati - navela je ona.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Na pitanje voditeljke Maje Nikolić, da li je kao tinejdžerka razumela o čemu se radi u filmu u kome je postala popularna širom bivše Jugoslavije na pravi način, Kadrićeva je odgovorila.

- Ja sam glumila da sam zrelija, zato što sam se našla u svetu odraslih. Tu je jedna zbunjenost, tu je moj pokušaj kako ja da izađem na kraj sa svim tim, da se ta moja strepnja pubertetska ne vidi. Još ne znate ko ste - priča Rialda, koja je navela da nije u kontaktu sa Vladimirom Petkovićem, koji je igrao Bobu, i dodala da su joj legendarni glumici Dragomir Gidra Bojanić i Marko Todorović puno pomogli.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    4. novembar 2016 | 10:12

    Decko je bio sladak a ona ko krmaca.

  • Sonja

    4. novembar 2016 | 10:44

    Posle prvog filma koji je bio solidan sledi serijal nekulture,prostakluka i pornografije i najvljuje kulturni slom koji usledjuje.Dok Dara Calenic shvata da ne treba bas sve raditi zbog novca i odbija da ucestvuje Bojanic,Todorovic i Zigon zauvek obelezavaju svoje karijere ovim smecem.

  • Šurak

    4. novembar 2016 | 07:09

    Zikina dinastija...pocetak sunovrata naseg drustva..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA