Bila je zvezda "Srećnih ljudi", nestala, danas živi u Albaniji i evo čime se bavi! (FOTO) (VIDEO)

Posle Tanje Bošković, glumica Zlata Numanagić se našla u ulozi Lole Golubović u popularnoj seriji "Srećni ljudi"

  • 15

Glumica Zlata Numanagić, koja je u seriji "Srećni ljudi" tumačila ulogu Lole Golubović, posle njene koleginice Tanje Bošković, danas živi potpuno drugačijim životom, i to u jednom gradu u Albaniji.

Gde su danas "Srećni ljudi" i da li su ZAISTA srećni?! (VIDEO)

Zlata se posvetila totalno drugačijem životu i u albanskom gradiću Sarandi drži restoran, u kojem služi srpsku i mediteransku hranu. Ideju za otvaranje restorana i smelost na ovakav korak glumica je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom letovala u Albaniji.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Uživali smo u neverovatnim bojama mora, od tirkizne, sive do teget i crne, čarobnim zalascima sunca. Dopali su nam se lokali gde se jede sveža riba, oduševili su nas predusretljivi i gostoljubivi meštani. Kad je po povratku u Beograd Olivera predložila da baš u Sarandi ostvarimo mladalačke snove, jer ne znam čoveka koji nije poželeo da ima svoju kafanu, trebalo mi je tri sekunde da joj kažem da - ispričala je Zlata za magazin "Gloria".

Restoran je sa radom počeo 27. maja, a osim Zlate i njene drugarice, u njemu je zaposleno i lokalno osoblje, a glavna kuvarica je Afrodita.

Meštani su dugo bili u čudu što su se dve Srpkinje usudile na ovaj poduhvat, a kada im je Zlata rekla da je glumica, nisu mogli da veruju.

- Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na Jutjubu videli snimke iz "Otpisanih" i "Srećnih ljudi", nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana. A kada je, krajem avgusta, u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kada sam bila na naslovnim stranama - rekla je Zlata.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Glumica ovih dana boravi u Beogradu, gde će se sve do proleća posvetiti glumi, a čeka je mnogo pozorišnih uloga i novih projekata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    4. novembar 2016 | 18:30

    E nasla je gde da zivi u pm

  • Done

    4. novembar 2016 | 19:52

    Svi komentari zasnovani su na osnovu medijske slike. A sa druge strane, ljuti smo kako nas strani mediji predstavljaju kao varvare. Albanija je divna zemlja, sa neverovatnim plažama koje nisu uništene industrijom , i prakticno puste... nesto sto je teško u Evropi dobiti.,, a more tirkizno... savršeno ... elem, pre no sto pustimo komentar, ajd da se zapitamo sta zapravo znamo i toj zemlji!

  • dada

    4. novembar 2016 | 21:18

    E pa Zlato svaka ti cast.Ti si pametna zena.A svi ostali koji razmisljaju ugrejanom glavom grese.Albanska obala je netaknuta.More je blistavo.Ima I turista iz citave regije.Zaboravite a to da Albaci nisu dobri ljudi.Gresite.Nisu svi Srbo losi I Hrvati ili Bosnjaci....ljudi uzmite se u pamet 21 je vek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA