Mogli su da me ubiju, opljačkali su me dok sam spavala: Lepa Lukić otkrila koliko para su joj lopovi ukrali!

- Lopovi su se popeli preko terase koja je na osam, devet metara visine. Pretpostavljam da su koristili kuku ili merdevine - izjavila je Lepa Lukić za Telegraf

  • 18

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić opljačakana je noćas, kada su lopovi upali u njen stan u Žarkovu, i to dok je slavna pevačica spavala. Potresena Lepa za Telegraf kaže da je prava sreća što su kradljivci odmah pronašli pare, pa su nju ostavili na miru, jer, kako kaže, ne sme ni da pomisli šta bi joj se dogodilo da pljačkaši nisu našli torbu sa novcem u kojoj se nalazilo 1.600 evra i 900.000 dinara.  

LEPA LUKIĆ OPLJAČKANA DOK JE SPAVALA: Lopovi upali usred noći preko terase!

- U šoku sam! Ovde mi je Hitna pomoć, pritisak mi je 200/100... to je za šlog. Lopovi su se popeli preko terase koja je na osam, devet metara visine. Pretpostavljam da su koristili kuku ili merdevine. To se sve dogodilo noćas. Ja sam oko jedan ujutru otišla na spavanje mrtva umorna. Kada sam se probudila u sedam jutros, videla sam da mi je mačka uznemirena, ušla sam u dnevnu sobu koja se nalazi pored prostorije u kojoj sam spavala i imala sam šta da vidim - sve je bilo istrkeljano. Prvo sam pogledala torbicu sa novcem i videla sam da mi je ukradeno 1.600 evra i 900.000 dinara! Nikada ne držim pare u kući, ovo je bio prvi put... ali, eto, verovatno su mislili da sam puna para zbog koncerta koji pripremam - drhtavim glasom priča Lepa za Telegraf i napominje da je tek kada je došla policija shvatila šta je sve moglo da joj se dogodi.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Sve su ispreturali, ali uzeli su samo pare. Verovatno su videli da tvrdo spavam, pa su opušteno iza sebe ostavili sva vrata otvorena. Policija je odmah došla, i rekli su mi: "Gospođo, mnogo ste bledi, moramo da zovemo Hitnu pomoć", ja ima kažem: "Ne treba", ali oni su me ubedili i kada su lekari došli morali su da mi daju dve injekcije da bih se malo smirila... Sreća, da su lopovi našli pare, pa su me ostavili na miru... Da nisu, mogli su da me probude, pitaju gde je novac... mogli su da me ubiju... ko zna - kaže pevačica i napominje da je, bez obzira na stres koji je prošla, posle svega morala da ode i na probu sa orkestrom.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- Zamislite, orkestar nije imao drugi dan za probu, i morali smo to da uradimo danas! Pa ja sam žena za Ginisa, šta sve moram da preživim - kroz uzdah je zaključila Lepa Lukić koja će 17. novembra održati veliki koncert u "Sava centru" kojim će obeležiti 55 godina karijere.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душка

    6. novembar 2016 | 06:20

    Читам ове коментаре и немогу да верујем!?Толико зла у тим особама,нема нама помоћи,све док тако реагујемо на нечију несрећу неможе нам бити напретка!Лепа је КРАЉИЦА,а шта сте ви постигли ,који су ваши успеси сем да пљујете успешне и вредне људе!

  • Koja

    5. novembar 2016 | 17:13

    Sad na farmu pa ćeš nadoknaditi.

  • Milun

    5. novembar 2016 | 17:11

    Laze baba nema ona marke zute vjerovatno osigurala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA