≫ 

SVI IZNENAĐENI: Nina Lečić objavila erotske fotografije na Instagramu (FOTO)

Lepa voditeljka je iznenadila javnost provokativnim objavama na popularnoj društvenoj mreži

  • 29

Nina Lečić i glumac Branislav Lečić razveli su se posle šest godina braka, a lepa voditeljka je iznenadila javnost objavama na svom profilu na Instagramu, budući da do sada nije objavljivala intrigantne stvari. Ipak, nisu u pitanju voditeljkine slike, već seksi slike koje je skinula sa interneta. 

PODELA IMOVINE OD 400.000 EVRA: Evo šta dobija Nina, a šta ostaje Leki nakon razvoda!

Nina je uglavnom u proteklom periodu na svom profilu postavljala slike sa mužem (sada već bivšim) i sinom Lavom, kao i iz pojedinih porodičnih okruženja, pa je nekoliko erotskih fotografija iznenadilo sve.

Naravno, napominjemo još jednom da fotografije nisu Ninine, već su joj se verovatno u tom momentu svidele, pa ih je podelila sa svojim fanovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    8. novembar 2016 | 12:23

    Mala se polako pušta u promet

  • Lana Schwartz

    8. novembar 2016 | 21:21

    Ovo Nije ona!A ona I Nije neka riba,da Se razumijemo!Em previsoka em prekrupna,da ne kažem "konjasta",bez šminke ni u pola lijepa....jedino što je mlada!Leka Je davno izjavio da Se sa njom ne bi oženio da Nije Tako mlada!I Ovako mator on Je bolji frajer od nje.

  • jocyy

    9. novembar 2016 | 00:16

    E tu chuvenu "bez starca nema udarca" je smislio neki ochajni matoran da sebi digne cenu, a sad svi to prenose kao crveno slovo. Chemu potreba da se pljune ili Nina ili deka?? Super sto su se razisli, ako vec ne mogu zajedno i tachka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA