≫ 

Ivan Ivanović ispričao BRUTALAN vic o Klintonovima i nasmejao ceo studio! (VIDEO)

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" bio je inspirisan nedavno završenim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama

  • 22

Ivan Ivanović ponovo je pričao viceve u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Ovog puta, on se dotakao tek nedavno završenih američkih predsedničkih izbora, na kojima je Donald Tramp dobio više glasova od Hilari Klinton.

Ivanović je tim povodom rešio da ispriča vic u kojem su glavne zvezde upravo bračni par Klinton, Hilari i Bil.

- Tramp je pobedio na izborima u Americi, a Srbima je posebno drago jer će onom Klintonu žena biti stalno kući, pa neka pati dripac - rekao je Ivan Ivanović i nasmejao sve u studiju.

Inače, svoju novu emisiju Ivanović je najavio komičnim snimkom na kome se vidi kako je Putin reagovao kada je pobedio Tramp na izborima (naravno, u pitanju montaža )

Видео корисника @veceivan дана

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đoko so ednoto oko

    11. novembar 2016 | 23:15

    Ivan Ivanović je počeo da me nervira. Često puta ga ništa ne razumem, čak i onda kada pojačam ton. Priča brzo, nerazumljivo sa lošom dikcijom. Ne znam kako ga ne upozore stručna lica kako se vodi emisija. One neukusne šale sa Banetom i odvratno ponašanje prema Loki su me udaljile od PRVE SRPSKE TELEVIZIJE. Ponekad pogledam 150 minuta ili neki film. Ivan Ivanović mi se smučio. Fuj

  • Picollina

    12. novembar 2016 | 00:20

    Ovaj covek jos nekog nasmejava?

  • Dragan

    11. novembar 2016 | 21:06

    Nije mu ni smesan a jos manje brutalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA