RUSVAJ U NJUJORKU: Amerikanci slavili Trampovu pobedu uz Šabana! (FOTO) (VIDEO)

- Drago mi je što su odabrali da uz mene slave, naročito zato što sam i ja navijao za Trampa - izjavio je Šaulić

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Kralj folka Šaban Šaulić osim što obara rekorde posećenosti na svojoj mini američkoj turneji, ovih dana imao je i jedinstvenu priliku da zapeva članovima izbornog štaba Donalda Trampa u Njujorku, koji su na njegovom koncertu slavili pobedu na predsedničkim izborima.

RUŠI REKORDE U AMERICI: Šaban Šaulić napravio spektakl za pamćenje u Čikagu! (VIDEO) (FOTO)

Dan nakon što su objavljeni rezultati izbora, i kada je bilo jasno da je  Tramp postao novi predsednik Amerike, organizatore Šabanovog koncerta u Njujorku pozvali su članovi štaba koji su poreklom sa naših prostora i tražili da rezervišu 30 mesta u VIP sektoru za koncert.

Foto: Promo Foto: Promo

Iako su sva mesta bila već rasprodana, zbog jedinstvenosti zahteva organizator je uspeo da reši problem pa su tako članovi štaba sa prostora bivše Jugoslavije ali i njihovih 20 američkih kolega proslavljali trijumf uz Šaulićeve pesme.

- Čuo sam da su oni slavili na mom koncertu ali nažalost nisam stigao da se sretnem sa njima zbog prevelike gužve. Drago mi je što su odabrali da uz mene slave, naročito zato što sam i ja navijao za Trampa. Ceo koncert je bio fantastičan, publika je uglas pevala sa mnom, ne znam da li su Amerikanci iz štaba razumeli išta, pretpostavljam da nisu, ali su sigurno mogli da vide kako to izgleda kada mi slavimo - kroz osmeh je rekao Šaban, koji je u Americi proveo i nedelju dana na odmoru sa suprugom Gordanom.

Foto: Promo Foto: Promo

Osim što su imali vremena da se posvete jedno drugome i odmore od uobičajenih obaveza i gužve, Šaulići su iskoristili i početak sezone praznika u SAD pa su kupili i novogodišnje poklone za članove porodice.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHE

    13. novembar 2016 | 22:50

    KAKO GA VOLITE I U ZVIJEZDE GRANDA ĆETE GA DOVESTI, EEEEJ.......

  • Gsg - &

    13. novembar 2016 | 21:47

    Eh, bože sad eto svi za : Mr.Trampa, a kad je izlazilo u medije ponešto o njemu retko ko se usudjivao da i jedno slovo u komentar doda !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA