≫ 

Akter divljeg seksa sa Jelisavetom otkrio: Biće još akcije, nije ovo sve!

Nakon Vuka Kostića, eksplicitnu scenu seksa sa mlađom koleginicom Jelisavetom Orašanin prokomentarisao je i Predrag Bjelac

  • 12

Scena eksplicitnog seksa u četvrtoj epizodi kriminalističke serije "Ubice mog oca" tema je o kojoj bruji cela Srbija i 24 časa nakon emitovanja, a glavne uloge u vrućim scenama imaju Jelisaveta Orašanin i Predag Bjelac. 

Svi danas pričate o stenjanju Jelisavete Orašanin, a zaboravili ste najjaču seks scenu Marije Karan! (18+) (VIDEO)

Evo kako je Vuk Kostić reagovao na seks-scene Jelisavete Orašanin (VIDEO)

Jelisaveta i Predrag igraju Tijanu i Nikolu, koji se tajno nalaze u hotelskoj sobi i vode ljubav, a scena seksa je, prema mišljenju mnogih, jedna od bolje odglumljenih u domaćim serijama.

Printskrin: RTS Satelit Printskrin: RTS Satelit

Cela Srbija bruji o vreloj seks sceni iz serije ''Ubice moga oca'': Ovako eksplicitni snimci naših glumaca dosad nisu viđeni (VIDEO 18+)

- Biće još scena seksa, videćete, nije ovo sve! Doduše, biće to neuspeli seks, jer njih dvoje se i ne nalaze zbog seksa, to ste shvatili. Reč je obostranoj koristi, informacijama koje Tijana za njega proverava - izjavio je za "Blic" Predrag Bjelac, koji zajedno sa Jelisavetom Orašanin učestvuje u seks sceni.

Printskrin: RTS Satelit Printskrin: RTS Satelit

Ukoliko niste, pogledajte eksplicitnu scenu seksa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    15. novembar 2016 | 11:01

    Dali mozemo da snjimimo neku seriju koju mogu da gledam zajedno sa porodicom. U redu da se pusta u kasne sate , ali nedelja u udarnom terminu.

  • Soli 65

    15. novembar 2016 | 00:27

    Smesno , tanko je to mnogo !!! Hvala !!

  • Sasa

    15. novembar 2016 | 09:09

    Lose da losije ne moze biti.Nikakvih emocija tu nema a ni glume.Mladi Janketic, Tihomir Stanic,Gordan Kicic nose seriju i umeju da glume ostali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA