Džiboni trijumfovao u Sava centru, sledi Subotica! (FOTO) (VIDEO)

Kao i prethodne dve večeri u Sava centru, Džiboni je raspoloženo i sa savršenom lakoćom nizao hitove kao što su "Sreća", "Činim pravi stvar", "Cesarica", "U ljubav vjere nemam", "Mirakul"... uz povremenu pomoć vrsne britanske pevačice Stephanie Sounds i klape "Iskon"

  • 0

Džiboni (Gibonni) je niz od tri večeri u ispunjenom beogradskom Sava centru trijumfalno završio u utorak još jednim skoro tročasovnim koncertom, na kome su mu gosti iznenađenja bili Momčilo Bajagić-Bajaga, glumac Srđan Žika Todorović i pijanista Matija Dedić.

NOVI SPEKTAKL: Džiboni, Vlatko i Urban raspametili krcati "Sava centar"! (FOTO) (VIDEO)

Nova prilika da publika vidi i čuje Zlatana Stipišića-Gibonnija biće već 22. decembra u Hali sportova u Subotici!

- Bili smo u Subotici prije šest godina i taj koncert je ostao bendu i meni u jednoj fantastičnoj uspomeni.  Stvarno je bio nešto posebno! Nadam se da ćemo to ponoviti i ako Bog da da budemo i malo bolji - kaže Džiboni.

Kao i prethodne dve večeri u Sava centru, Džiboni je raspoloženo i sa savršenom lakoćom nizao hitove kao što su "Sreća", "Činim pravi stvar", "Cesarica", "U ljubav vjere nemam", "Mirakul"... uz povremenu pomoć vrsne britanske pevačice Stephanie Sounds i klape "Iskon".

Foto: Teodora Ćirić Foto: Teodora Ćirić

Sa novog albuma "Familija", Džibo je odsvirao "Onako, od oka" i "Udicu", a cenjeni pijanista Matija Dedić dao je svoj doprinos izvedbama pesama "Nisi više moja bol", "Kad sam nasamo s njom",  "Tempera", "Libar".. Nakon sjajnih gostovanja Zdravka Čolića, Ive Ikon, Damira Urbana i Vlatka Stefanovskog prethodnih večeri,  i treće, finalne gost je morao biti neko poseban i neočekivan.

Foto: Teodora Ćirić Foto: Teodora Ćirić

- Juče sam bio sa prijateljem na ručku. Cijeli ručak sam ga probao nagovoriti da ga najavim kako ja hoću. Kaže: 'Nemoj molim te, samo reci ko sam i to je to'. Čovik koga jako, jako volim već 30 godina - Momčilo Bajagić - rekao je Džiboni.

Malo je reći da je Bajaga je pojavom na velikoj pozornici Sava centra iznenadio publiku. Pozdravljen ovacijama Bajaga je otpevao "Zažmuri", praćen glasovima Džibonija i klape "Iskon", ali i čitave dvorane koja je zdušno pevala veličanstvenu baladu.

Foto: Teodora Ćirić Foto: Teodora Ćirić

Gostovanje Bajage bilo je odličan uvod u završnicu trećeg koncerta, u veliko finale koje je pripalo "Posoljenom zraku", "Oprosti", "Vrime da se pomirim sa svitom"...

- Sa 17 godina toliko ti znači da ti neko pruži ruku i nešto lipo kaže. Imao sam ovdje dvojicu takvih kolega. Bajaga je doša u studio, dava savjete, želio nam sreću i zato mi je napravio veliku čast što je tu. Drugi je bio Milan Mladenović... sa toliko ljubavi...pristojan i pitom. Osjetio sam ovaj čovjek je poseban - ispričao je Džiboni.

Konačno, za bubnjeve je seo i nekadašnji član Mladenovićeve Ekatarine Velike, Žika Todorović koji je sa Džibom, "Iskonom" i bendom izveo moćnu obradu starog hita "Zemlja".

Foto: Teodora Ćirić Foto: Teodora Ćirić

- Meni je duša na mistu - reče u jednom trenutku Džibo sumirajući tri koncerta u Sava centru. Vidimo se u Subotici...

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA