ZARATILI ZEMLJACI: Miloš Bojanić napao Savu Miloševića, evo šta se dogodilo!

Budući da su obojica iz Bijeljine, Miloš Bojanić i Savo Milošević sreli su se na jednoj promociji u tom gradu, na kojoj su napravili neprijatnu scenu

  • 16

Folk pevač Miloš Bojanić i bivši fudbaler Savo Milošević sreli su se u Bijeljini u jednom estetskom centru, a njihov susret se umalo pretvorio u fizički obračun.

RAT TITANA: Miloš Bojanić Kebu nazvao budalom, ovaj mu odgovorio da je nebitan!

S obzirom na to da su i Miloš i Savo zemljaci, odnosno obojica iz Bijeljine, neguju se u istom estetskom centru, pa su i te večeri zajedno bili na promociji tog centra.

Savo je prvi zauzeo mesto u fotelji za tretman, a kada je Bojanić to video, nije mu bilo svejedno. Misleći da će mu mlađi zemljak ustupiti mesto, a on to nije učinio, prvo je bio ljut i iznervirano zamolio fudbalera da ustane, prenosi Pink.rs.

Foto: TV DM Sat Foto: TV DM Sat

Kada je video da fudbaler ne namerava da mu ustupi mesto, u naletu besa je Miloševiću održao lekciju i umalo da nije došlo do fizičkog kontakta...

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Međutim, ubrzo se ispostavilo da je sve dogovoreno, te da su Miloš i Savo dobro odglumili incident, pa su dobili i aplauz.

Ipak, doktorka je bila u čudu i nije joj bilo svejedno, a zemljaci su imali želju da malo "prodrmaju" prisutne na promociji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA