≫ 

Seljančuro, neću da se spuštam na tvoj nivo! Nakon svađe u emisiji, nastavlja se sukob između Nikoline i Goce! (VIDEO)

Nkon sukoba u emisiji na Prvoj televiziji strasti između Nikoline i Goce tek se rasplamsavaju

  • 20

Nakon incidenta koji se u emisiji "Exkluziv" dogodio imeđu Goce Tržan i Nikoline Ristović u javnosti se prvo oglasila Goca, a sada i Nikolina!

A, KAKAV JE TVOJ MUŽ U SEKSU?! Goca Tržan i Nikolina Pišek se izvređale usred emisije! (VIDEO)

Kako je Nikolina istakla u intervjuu za jedan nedeljnik, Goca je navodno iscenirala ceo skandal koji se dogodio.

Foto: Promo Foto: Promo

- Dogodio se famozni slučaj sa Gocom Tržan i mislim da je došlo pravo vreme da i ja progovorim o tome. Bila sam u blagom šoku dok sam čitala neke njene izjave i intervjue o toj situaciji u studiju. Pre svega, ja nisam osoba koja bi postavljala takva pitanja, te sam se usprotivila i uredniku i našoj gošći Goci koju sam srela pred samo snimanje tog intervjua. Oni su me dočekali sa listom pitanja koje je trebalo da joj postavim, na šta sam im ja rekla da nisam sigurna da razgovor treba da teče u tom smeru. Međutim, oboje su bili decidni u tome da su pitanja fantastična. Pošto su insistirali, odlučila sam da pristanem, ne očekujući da će se Goca uživeti u ulogu da posle toga toliko priča o navodnom skandaloznom intervjuu čija je pitanja sama pisala - objasnila je Nikolina svoju verziju priče.

Foto: Instagram/gocatrzan Foto: Instagram/gocatrzan

Međutim, kao što je bilo i za očekivati, Goca joj je odgovorila na ni malo prijatan način.

- Nisam ja seljančura pa da se spuštam na njen nivo. Je l' hoće marketing?! Eto joj, napiši da je moj komentar da je tačno sve što dotična kaže i da je sve istina što ona priča! - odbrusila je pevačica za srpski Telegraf.

Printskin: TV Prva Printskin: TV Prva

Inače, Nikolina je pre nepune dve nedelje zvanično napustila Prvu televiziju, a kao razlog je navela to da je prerasla takvu formu emisije u kojoj može raditi svako ko zna da čita. S druge strane, dnevni list Informer danas je naveo da je pravi razlog Nikolininog odlaska taj što nije želela da se prilagodi srpskom jeziku kojim je, na zahtev čelnika televizije, morala da govori dok je snimala emisiju.

Podsetimo, ovako je izgledao sukob u emisiji na Prvoj TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiddo

    23. novembar 2016 | 11:12

    Ako je neko netalentovan za televizijski posao onda je to Nikolina koja recenicu izgovori kao djak prvak kad tek nauci da cita. Pokusa da bude duhovita, ali je u sustini plitka i nezanimljiva i ne znam ko je uopste doveo tu pored toliko nasih talentovanih voditeljki?

  • Nole

    23. novembar 2016 | 10:58

    Ima li vece seljancure od tebe Trzanka !?

  • mia

    23. novembar 2016 | 11:21

    Iste kao da su sestre odbojne,bezobrazne,drcne,umisljene...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA