≫ 

PRIJATELJI IPAK SAKUPILI PARE: Bivši farmer uspešno operisao tumor na mozgu

- Operacija je uspešno obavljena u Banjaluci juče pre podne. Sada je još potrebno da se prikupi još novca za lečenje u Rusiji - rekao je za Telegraf prijatelj Stefana Despotovića Bane Đokić

  • 4

Bodibilder Stefan Jakovljević Despot, bivši učesnik "Farme", koji bori protiv teške bolesti, uspešno je operisao tumor na mozgu u Banjaluci. Prijatelji ovog momka uspeli su da sakupe neophodna novčana sredstva koja su falila za operaciju.

Stefana očekuje oporavak i lečiće se u Rusiji, za koje je isto potreban novac. Da je Despot operisan u Banjaluci, objavio je prvo njegov prijatelj Bane Đokić.

Tim povodom, pozvali smo Baneta Đokića, koji nam je otkrio više detalja.

- Operacija je uspešno obavljena u Banjaluci juče pre podne. Novac je prikupljen od humanitarnih akcija koji su održane. Sportisti su donirali dosta novca, kao i pevači pojedini. Sada je još potrebno da se prikupi još novca za lečenje u Rusiji koje će biti tamo. Nisu hteli da se odluče za lečenje ovde, kod nas, jer bi onda išao na te neke hemioterapije, a to nije baš dobro za njega, jer je ipak mlad. Tamo će se lečiti nekoliko meseci i onda ćemo konačno znati da li je to bilo krajnje uspešno. Nadamo se najboljem. Najbitnije je da je to sklonjeno i da je to uspešno urađeno, bez ikakvih posledica - rekao je Đokić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cira

    24. novembar 2016 | 14:54

    Jel moguce da ne postoji neki broj na koji da se posalje sms ili da se uplati na racun. Bitno da za Snajke moze da se glasa iz svake zemlje. Uzas.

  • modrica

    24. novembar 2016 | 14:50

    Cudno,B.luka a ne Beograd.Zelim mu uspesan oporavak i da prebrodi sve to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA