≫ 

Film koji hvale i publika i kritika: Naučno-fantastični triler "Dolazak" sa Ejmi Adams u glavnoj ulozi!

Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji i našao se u trci za glavnu nagradu (Zlatni lav), a kritiku i publiku doslovno je podigao na noge nakon projekcije uz gromoglasni pljesak i odobravanje

  • 0

Ove godine, tačnije od četvrtka, 1. decembra, u bioskope širom zemlje stiže "Dolazak", naučno- fantastični triler u kojem je Vilnev okupio impresivnu glumačku ekipu koju predvode Ejmi Adams, Džeremi Rener i Forest Vitaker.

Mešavina vrhunskih specijalnih efekata i inteligentne, duboke priče očito se pokazala uspešnom, jer je film odlično ocenjen na popularnim sajtovima imdb.com i rottentomatoes.com. Dakle, što se publike i filmske kritike tiče, "Dolazak" je jedan od najhvaljenijih filmova godine.

Foto: Promo Foto: Promo

"Dolazak" je baziran na kratkoj priči "Story of Your Life" pisca Teda Čianga i prati doktorku Luiz Banks, najbolju ženu prevodioca na svetu, koju glumi izvanredna Ejmi Adams u njenom pokušaju da dešifruje jezik vanzemaljaca, nakon što dvanaest letelica jajastog oblika sleti na Zemlju. Banksova dobija zadatak da uz pomoć fizičara Iana Donelija (Rener) otkrije da li su naši posetioci došli u miru ili predstavljaju pretnju kompletnom čovečanstvu...

Scenario potpisuje Erik Haizerer, koji stoji iza naslova poput "A Nightmare on Elm Street", "Final Destination 5", "The Thing", "Hours", "Lights Out". Da li vanzemljci predstavljaju pravu pretnju ili ne, ljubitelji SF žanra otkriće od 1. decembra u bioskopima širom Srbije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA