ZBOG UVREDE I KLEVETE: Bekuta tuži Velju Ilića!

"Sastajem se s advokatima, koji će mi pripremiti sve što je neophodno kako bih Ilića tužila za uvredu i klevetu", kaže pevačica za Telegraf. Ilić tvrdi da agencije nude spisak pevačica i da mu je Bekutu preoteo Milutin Mrkonjić

  • 4

Ana Bekuta kaže za Telegraf.rs da se sastaje s advokatima kako bi sredila sve papire i podnela tužbu protiv Velimira Ilića zbog uvreda iznetih na njen račun u emisiji "Granica". Naime, političar je u emisiji televizije Happy izjavio je da u našoj zemlji postoje agencije koje se bave rentiranjem pevačica i da se na spiskovima tih agencija nalazi i Ana Bekuta.

- Bekuta je i meni nuđena, ali Mrka me je preduhitrio. Većina afera u politici su marketinški trikovi da bi se privukao što veći broj glasača. Marketinške agencije nude spiskove pevačica i estradnih zvezda koje možete da rentirate. Na tom spisku bila je i Ana Bekuta - rekao je u emisiji Ilić.

Bekuta je ogorčena ovom izjavom i istog trenutka je angažovala pravne savetnike:

- Sastajem se s advokatima i zato ne smem ništa više da otkrivam. Dogovoriću se sve s njima i pripremiti sve što je neophodno kako bih ga tužila za uvredu i klevetu - kratko kaže Bekuta za Telegraf.rs.

I Aninog partnera Milutina Mrkonjića veoma je naljutila izjava Velimira Ilića:

- Sram ga bilo! Ana je divna žena, sjajna majka i baka, velika zvezda! Kakav marketing?! To su notorne gluposti. Meni je ispod časti da pominjem tog čoveka! On ne bi trebalo da uzima u usta Anu, jer je ona dama. Nije taj profil žena o kojima govori Velja ilić - rekao je Mrkonjić.

(A. V. / foto: Milena Đorđević)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzzz

    14. jun 2012 | 01:35

    Jest vala sve ste dame i postene al od vas "postenih" mi "kurve" ne mozemo doci na red

  • Nadja

    13. jun 2012 | 19:00

    Bakuta, dobila si sta si trazila.!!! Pravda za Velju:))0

  • Borka

    14. jun 2012 | 00:02

    Oderi ga Ana molim te u ime svih žena koje misle drugačije od tog lajavog krelca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA