≫ 

Bio je popularan 90-ih, nestao, devojka mu se udavila u Dunavu, ušao je na Farmu, evo kako danas izgleda! (FOTO) (VIDEO)

- Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao znati da će ona da se udavi u Dunavu - pričao je još tada učesnik rijalitija

  • 13

Nenad Aleksić (Ša) je devedesetih godina žario i palio muzičkom scenom zajedno sa Vladimirom Ilićem (Ilom), koji su  činili popularnu dens-rep grupu "Sha-Ila".

Nekada je bila zvezda "Farme", a sada je toliko mišićava da nijedan muškarac ne bi smeo da joj izađe na crtu (VIDEO)

Momci su snimili jedan od najvećih hitova "Daj malo tange, sestro", a ubrzo zatim se grupa raspala. Ša je ostao u muzici, ali u samostalnoj varijanti, dok se Ila povukao sa muzičke scene.

Nenad je čak bio i u rijalitiju "Farma", gde mu je išlo od ruke flertovanje sa devojkama, ali se ipak brzo po izlasku sa imanja smirio i oženio dugogodišnju devojku Ivanu Aleksić, sa kojom je i danas u srećnom braku.

Na "Farmi" je započeo prijateljstvo sa sarajevskim umetnikom Sulejmanom Memom Haljevcem, sa kojim je i danas u dobrim odnosima, a pred gledaocima je ispričao i svoju tužnu priču o tome kako mu se devojka udavila u Dunavu.

- Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka... Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao znati da će ona da se udavi u Dunavu. I ona, i brat, i deda, i svi...porodična tragedija - ispričao je Nenad tokom boravka na "Farmi".

Imidž je drastično promenio... Kosu i bradu pustio, ruke maksimalno iskoristio za tetovaže, a i kosa mu je prilično duža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    1. decembar 2016 | 16:00

    Molim za like od svakog ko nezna ni jednu pesmu ovog "popularnog".

  • Aaaa

    1. decembar 2016 | 13:03

    Bili poulan 90?Jesu pokušavali ali nikada nisu palili i zarili

  • Vlaja

    1. decembar 2016 | 14:06

    Daleko je on bio od popularnosti. Samo se malo blamirao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA