Aleksandra pljuje narodnjake, a pevala je na svadbama! Iznervirani Šaban isprozivao Radovićevu!

- Probam ja da prećutim njene komentare, ali nekada ne uspem jer me jako iznervira - izjavio je Šaulić

  • 22

Izgleda da Aleksandra Radović u "Pinkovim zvezdama" ne nervira samo Daru Bubamaru, a svoju koleginicu iz žirija je sada iskritikovao i Šaban Šaulić.

SVI SE VALJALI OD SMEHA: Dara imitirala Aleksandru, ovako je Radovićeva reagovala! (VIDEO)

Šaban kaže da više ne može da sluša kako Aleksandra pljuje narodnjake, kao i da ona iritira sve ostale članove žirija.

- Iritira me Aleksandra Radović što stalno kritikuje narodnu muziku, a i sama je, znam iz pouzdanih izvora, pevala na svadbama! Tamo se sigurno ne izvodi pop muzika, morala je da peva narodnjake. Uostalom, što je ulazila u sve ovo kada je znala da će u žiriju biti sa četvoro narodnjaka. Stvarno je počela sve da nas irirtira - rekao je Šaulić za "Informer" i dodao da ga Radovićeva sve više nervira na snimanjima.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Probam ja da prećutim njene komentare, ali nekada ne uspem jer me jako iznervira. Gledam da ostanem normalan, ali to nije lako. Teško je ne solidarisati se sa koleginicama koje pevaju istu vrstu muzike. Kažem ja Aleksandri šta mislim, ali ne tako oštro kao Zorica Brunclik - zaključio je Šaban.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. decembar 2016 | 11:14

    Pravda za Aleksandru. Sama protiv svih. Trebali su u žiri pozvati 3 pop pjevača i 3 narodnjaka. Aleksandra Radović, Željko Joksimović i recimo, Aleksandra Kovač. To su školovani pjevači koji poznaju materiju i argumentovano bi mogli da poklope svako naklapanje od strane ostale trojke. Uz dužno poštovanje Šabanu Šauliću.

  • Veverica

    2. decembar 2016 | 10:15

    Aleksandra je isfolirana a bez ikakvog pokrica dosla iz sela Bogatic a umislila da je plave krvi

  • Teasu

    2. decembar 2016 | 11:25

    Svaki pravi muzičar zna da postoji samo dve vrste muzike: dobra i loša, tj. ona koja prija uhu i duši i koja ne.. A sve one su potekle od naroda, i iz naroda, definitivno ne od vanzemaljaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA