"Amadeus bend" posle 15 godina prešao u "Grand" (FOTO)

- Sve je to u poslu normalno, kao i kada veliki fudbaler pređe u drugi klub - rekao je Aca Amadeus

  • 4
Amadeus Bend Foto: Milena Đorđević

Grupa "Amadeus bend" održala je niz spektakularnih konecrata u Makedoniji, a njihova pesma "Virus", postala je jedna od mega hitova.

Za nastupe "Amadeus benda" u Makedoniji vladala je opšta euforija, a da je publika sa nestrpljenjem iščekivala njihov dolazak u Skoplje pokazale su i pune dvorane obožavaoca, koji su sa nestrpljenjem iščekivala da čuje svoj omiljeni bend.

Nizali su se hitovi, od samog početka njihove karijere pa sve do danas, a pesma "Virus" izazvala je pravu euforiju, te su obožavaoci zajedno sa raspoloženim Džajom i ostalim momcima iz benda pevali uglas, te ne čudi zašto važe za jedan od najomiljenijih bendova kako kod nas, regionu, tako i širom Evrope i sveta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što je veoma zanimljivo napomenuti je i to, da su momci iz Amadeusa nakon 15 godina promenili izdavača, te su matičnu kuću City records, zamenili i prešli u Grand.

- Sve je to u poslu normalno, kao i kada veliki fudbaler pređe u drugi klub. Sa City recordsom smo i dalje u bratskim odnosima ali trenutno ovu novu pesmu "Virus" smo nekako videli u Grand produkciji. Hvala svima na podršci... -  rekao je Aca Stanimirović.

"Amadeus bend" nastavlja da radi punom parom, a pored zakazanih nastupa, poznati su i po humanitarnom radu, te će u narednoj godini nastaviti i da pomažu onima, kojima je pomoć najpotrebnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    8. decembar 2016 | 08:39

    Odose svi kod popovica,al kad se malo bolje pogleda kod mitrovica u svim emisijama samo pevaju popovicevi pevaci....

  • Nemke

    8. decembar 2016 | 11:38

    Virus im je mozda i najlosija pesma od pocetka karijere.

  • mirko

    8. decembar 2016 | 10:19

    Potvrdili su moju teoriju da su dziberi i seljaci! Jesu li poveli Žandarmeriju sa sobom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA