Kako ću ja bez Goce moje! Gastoz ne prestaje da plače posle smrti majke!

- Bio je veoma vezan za nju, što svi već znaju. Oni su bili nerazdvojni, zajedno su živeli u Parizu i imali su samo jedno drugo - kaže Gastozov prijatelj

  • 17

Nakon iznenadne smrti majke Goce, Gastoz je i dalje u šoku i, kako kažu njegovi prijatelji, on i dalje ne može da poveruje da je ostavo bez svog najvećeg oslonca u životu.

EKSKLUZIVNO! Lekari su Goci rekli da je sve u redu! Gastozova polusestra Tanja u šoku posle smrti Nenadove majke

Gastoz, koji je juče ujutru otputovao u Pariz, trenutno završava papairologiju u Francuskoj, kako bi telo njegove mame bilo prebačeno u Srbiju.

- Gastoz je u šoku, sve se desilo tako iznenada. On ne može da veruje da je ostao bez mame. Sada se bavi organizacijom sahrane i ostalim stvarima koje su potrebne. Baš mu je teško, uglavnom ćuti i ne progovara. Na telefon se javlja samo ako su neke bitne stvari. Samo ide i priča: "Kako ću ja bez majke moje?". Bio je veoma vezan za nju, što svi već znaju. Oni su bili nerazdvojni, zajedno su živeli u Parizu i imali su samo jedno drugo - kaže za "Alo" izvor blizak Gastozu i dodaje da je Nenadova želja da majku sahrani u Svilajncu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nenad završava trenutno su potrebnu papirologiju kako bi telo njegove mame bilo prebačeno u Srbiju. On želi da je sahrani u Svilajncu, odakle su oni. Naravno, to će se desiti ukoliko se svi potrebni papiri budu završili. Ne znam šta bih još mogao da vam kažem, svima je baš teško i ne mogu da veruju da Goce nema - priča jedan od Gastozovih prijatelja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    11. decembar 2016 | 10:57

    Baš je tužno i svi smo videli koliko je voleo majku i da mu je bila na prvom mestu.

  • Mirko

    11. decembar 2016 | 10:42

    Ko je Gastoz?

  • Tamara

    11. decembar 2016 | 15:44

    Kada ćete prestati da pišete retardirane komentare? Ja nisam Gastozov fan, ali saosećam u ovom trenutku sa njim. Dečku je umrla majka,žena koja ga je odgojila, s kojom je sam živeo, koja se borila za njega celi život. Ne mogu, a ni ne želiž da zamislim kako se on sada oseća. To je najveća tuga koja nikad neće proći i njegova bol nije ništa manja od boli neke nepoznate ličnosti. Kao da je njemu saf bitno šta novinari pišu. Ne mogu da verujem koliko ste ljudi zlobni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA