EKSKLUZIVNO: Novi spot Nataše Bekvalac! (VIDEO)

Pogledajte ljubavne scene iz spota u kome je glavna uloga poverena Vladi Vuksanoviću, a koje su podgrejale priču o romansi "novosadske barbike" i pobednika Survajvera

  • 6

Spot za pesmu "Pozitivna" pop zvezde Nataše Bekvalac konačno je ugledao svetlost dana!

Osim Nataše, zvezda ovog spota svakako je maneken i pobednik "Survajvera" Vlada Vuksanović. Video materijal snimljen je na Ibici, a vrlo slobodne i provokativne scene dodatno su podgrejale priče o romansi Bekvalčeve i Vuksanovića.

Inače, "novosadska barbika" promovisala je pesmu "Pozitivna" upravo tokom finalne večeri rijalitija "Survajver", kada je Vlada proglašen za pobednika. Natašin nastup iz ove večeri do sada je na sajtu Jutjub videlo oko 500.000 ljudi.

(M. S.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    19. jun 2012 | 06:35

    Dali su uopste potrebni komentari, momak je odradio svoj deo posla, a to sto je lepoj Nati proradio libido, drugi par opanaka. Nakon gerijatrije i kojekakvih siptara, konacno da je nasla pravog "pastuva" Plesat ce jedno leto jer kod lepe Nate to ne traje dugo, a onda ide u sigurnu luku. Bas me interesuje sta ce reci Hani tko joj je tata ?

  • Mic

    20. jun 2012 | 01:27

    Barbika je dobila kena !

  • Sandra

    19. jun 2012 | 19:21

    Pozitivna je na polne bolesti, s'obzirom na to da je imala jako 'malo' partnera. Pitam se koliko će joj Vlado trajat'. Na kraju će i sa njim da se posvađa, raskinuće i govoriće kako nisu ni izlazili. Tako to kod Nataše ide, koliko sam ja shvatila. Jadna Hana. Haos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA