Uplakana Vesna Rivas ponudila ceo svoj honorar produkciji, samo da njen sin NE UĐE u "Parove"!

Iako je njen sin Petar potpisao ugovor, Vesna Rivas na sve načine pokušava da nagovori čelnike TV "Happy" da se on, ipak, ne pojavi u rijalitiju

  • 11

Nakon što je već postalo izvesno da će u "Parove" koji počinju u nedelju, 25. decembra, ući i Vesna Rivas sa sinom Petrom, došlo je do iznenadnog preokreta, i Rivasova preklinje produkciju da njen sin ne uđe u rijaliti.

NIKAD JAČI SPISAK! Evo ko će biti učesnici "Parova" koji počinju 25. decembra! (VIDEO)

A za sve je kriva Ružica Veljković... Vesni se na početku svidela ideja da sa svojim naslednikom uđe u "Parove", ali, avaj, potom se setila da se svojevremeno pričalo da je Peter bio u vezi sa Ružicom, i uplašila se da njen sin slučajno pred kamerama ne obnovi romansu sa Veljkovićevom.   

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Rekla je da je spremna da ponudi novac za raskid Petrovog ugovora, samo da njen sin ne uđe u vilu. Bilo joj je u prvom monentu interesantno, ali, kad se setila da je u prošloj sezoni bilo priče da je njen sin imao ljubavnu romansu sa Ružicom Veljković, ona je počela da plače i okreće brojeve vodećih ljudi televizije, i da moli da Petar nikako ne uđe - kaže prijateljica Rivasove.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Međutim, Vesni je objašnjeno da se ugovor potpisuje da bi se poštovao, nakon čega je ona ponudila sav svoj zarađeni honorar.

Čeka se odgovor produkcije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA