≫ 

EKSKLUZIVNO: Bili smo na snimanju emisije "Nikad nije kasno", ove kadrove i izjave nećete videti na televiziji (VIDEO)

- Dragi prijatelji, mi smo na početku snimanja emisije "Nikad nije kasno", jedinstvena prilika da vidite kako to izgleda iza scene - rekao je naš domaćin Žika Jakšić. Kako je bilo u "Grandovom" studiju na snimanju ove emisije, pogledajte u ekskluzivnom prilogu

  • 3

Jedna od najpopularnijih i najgledanijih emisija u Srbiji, ali i regionu, jeste muzičko takmičenje "Nikad nije kasno". Ekipa televizije T NOW bila je snimanju ovog fantastičnog šoua, a naš domaćin, Žika Jakšič dočekao nas je vrhunski.

- Da li je ovo moja omiljena televizija Telegraf? Moj omiljeni list. Želeo bih da pozdravim sve čitaoce Telegrafa, i da čestitam buduće  praznike, nadolazeću Novu godinu i sve ono što stiže posle toga. Dragi prijatelji, mi smo na početku snimanja emisije "Nikad nije kasno", jedinstvena prilika da vidite kako to izgleda iza scene - rekao nam je uvek nasmejani Žika Jakišić.

Naša novinarka imala je priliku da popriča sa mnogim poznatim ličnostima koji su deo ovog takmičenja. Osim Žike Jakšića, mogli smo da čujemo i ekskluzivne izjave od članova žirija - Saše Miloševića Mareta, zatim čuvenog majstora trube Dejana Petrovića, pevačice grupe "Zana" Jelene Živanović, čuvenog kompozitora i kantautora Milutina Popovića Zahara, kao i od voditeljke Dragane Katić.

Atmosfera na snimanju je bila sjajna, a kako je izgledalo na snimanju, pogledajte na sledećem snimku:

Kraća verzija:

Duža verzija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. decembar 2016 | 22:55

    Lepa emisija

  • Kajakalo

    22. decembar 2016 | 22:56

    Emisija je sasvim OK ali je Žika prevazišao Žiku Šarenicu. Može ruku pod ruku sa Kalinićem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA