Amidžić pitao Gogu Sekulić, Mitra Mirića i Kaću Grujić koji je redosled boja na srpskoj zastavi, ovako su oni odgovorili! (VIDEO)

Gosti u emisiji "Amidži šou" su morali da odgovaraju na "teška" pitanja a onda je došao red na trobojku Srbije

  • 3

U urnebesnom kvizu u emisiji "Amidži šou", Goga Sekulić, Mitar Mirić, Kaća Grujić i drugi gosti su se baš namučili sa odgovorima, a posebno je bilo zanimljivo kada su dobili zadatak da navedu redosled boja na zastavi Srbije.

Amidžiću poklonili hrvatske čokoladice, kada vidite njegovu reakciju, smejaćete se dva dana! (VIDEO)

Za razliku od svojih kolega, Peđa Medenica je prednjačio, nisu ga zbunila ni pitanja u vezi sa eutanazijom i kubizmom, a kada je Ognjen postavio pitanje: "Navedite boje na srpskoj zastavi, odozgo prema naniže", ponovo se Peđa prvi javio i ko iz topa odgovrio:

- Crvena, plava, bela! 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

A ostali su slegali ramenima, i ponavljali: "Pa, to smo svi znali"...

Ovako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    29. decembar 2016 | 14:00

    Bolje bi bilo da ih je pitao koje je boje šator gdje su najviše para uzeli? Nadam se da će premijer SRBIJE(koja je pretekla sve u regionu) naći odgovor na ovo pitanje:Ako konobar i kasirka na kasi trebaju da imaju isto para kao na kasi,kako onda oporezovati ove hoštaplere i seljačine koji nam truju omladinu u svakom pogledu??? Nemojte biti maloumni pa da ne pustite ovo pitanje:(

  • TANJA

    29. decembar 2016 | 16:25

    Vidite ne opravdavam neznanje.Rodjena sem 1972.u SFRJ .Jos uvek znam koje su bile boje te zastave i himnu Hej Sloveni.Znam da nam je Boze pravde himna al ne znam ceo njen teks.Zasto? SFRJ smo svi voleli,imali smo taj nacionalni ponos sto pripadamo bas Jugoslaviji.S ponosom smo u svetu izgivarali odakle smo.Sistem je bio savrseno uredjen,policija, skolstvo,vojska,zdravstvo sve je odlicno funkcionisalo.Gradjani su bili sigurni da drzava o njima brine...a onada... Onda su dosle podele,ratovi,razaranja sve to su decenijama pratili i ucestvovali u tome nasi politicari.I evo ih mnoge od tih vucibatina koje su se obogatile i danas ih svaki dan gledamo.Zato narod vise ne veruje u drzavu,zato vise bez ponosa izgovaramo odakle smo i zato vise nikome ne verujemo.Zato ne znamo boje zastave i slicno.

  • Konan

    29. decembar 2016 | 15:22

    Koji je ovo tekst clickbait ,ja ne verujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA