SKANDAL: Srpska misica izabrana bez takmičenja!

Bojana Lečić predstavljaće Srbiju na takmičenju za najlepšu devojku sveta, iako izbor za Mis Srbije nije ni održan. Bojana prošle godine bila prva pratilja

  • 8

Srbija je je dobila novu misicu, a u pitanju 22-godišnja Bojana Lečić koja će predstavljati našu zemlju na planetarnom takmičenju koje će se održati 24. jula u Mongoliji, prenosi "Blic". Devojka iz Nove Varoši izabrana je bez ikakvog izbora, pošto manifestacija „Miss Yu“ nije ni održana. Bojana je prošle godine bila prva pratilja.

Organizatori izbora uveli su nove termine za dostavljanje novih prijava kandidatkinja svih zemalja učesnica za kraj meseca maja, a odlazak pobednica takmičenja na priprema planiran je za 17. jun.

Zbog nemogućnosti da se održi standarno takmičenje, oni su se držali preporuke organizatora „da samo ove godine mogu organizovati kasting ili da uvidom u trenutnu spremnost kandidatkinja mogu odabrati svoju ovogodišnju predstavnicu za planetarni izbor”.

Kompanija “Miss Yu” povodom ovog slučaja izdala je saopštenje.

- Pridržavajući se dosledno uputstva naših principala, nacionalni direktor Vesna Jugović i stručni tim kompanije „Miss YU“ je, uvažavajući sve kandidatkinje, doneo odluku da prošlogodišnja prva pratilja Bojana Lečić ponese prestižnu titulu mis Srbije i predstavlja našu zemlju na ovogodišnjem 62. izboru za mis sveta.

Sama Bojana je iznenađena spletom ovih okolnosti.

- Niko nije očekivao ovakav sled događaja, a najmanje da ću od svih devojaka sa prethodnih takmičenja biti izabrana baš ja. Tim kompanije “Miss Yu” smatrao je da sam ja pravi izbor jer se već godinu dana pripremam za takmičenje mis univerzuma – rekla je 22-godišnja devojka iz Nove Varoši.

Ovom prilikom oglasila se i trenutno veoma aktuelna tviterašica Pokojna Mileva:

Bojana će na ovoj funkciji biti privremeno, pošto će se takmičenje za Mis Srbije održati 13. oktobra.

(izvor: Blic )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    18. jun 2012 | 17:15

    Prvi put nije organizovan izbor, i prvi put imamo zaista lepu predstavnicu. Nek joj je sa srecom :)

  • Marija Arsic

    18. jun 2012 | 21:15

    I meni se svidja...bas je slatka

  • ator

    18. jun 2012 | 16:29

    neka je.bas je lepa,mnogo srece u daljnim takmicenjima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA