≫ 

NAJDRAMATIČNIJA EPIZODA SERIJE “UBICE MOG OCA”: Ovakav kraj serije NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Da li ste i vi očekivali ovakav splet stvari?

  • 41

Dugočekivana epizoda serije "Ubice mog oca", u kojoj je trebalo da se otkrije ko je ubica, prikazana je na RTS-u. Kao što se i očekivalo, bila prilično uzbudljiva i napeta.

Prvo su inspektori Aleksandar i Mirko priveli Dejana, jer su sumnjali da je on ubica. Njih dvojica naterali su ga prizna da je ubio Milicu Despotović, ali je on negirao da je to uradio.

Aleksandar i Mirko su ipako uspeli da izvuku priznanje od Dejana da ju je ubio, kako bi Jakovljević dobio novac od ministra Nikole Kovačevića za njegovo puštanje na slobodu.

Inspektori su zatim otišli do Natalije Despotović, jer se i ona sumnjičila da je ubica. Na kraju, ona je privedena, jer sve navodi da je ona navodno počinila zločin. Odvedena je pritvor, a Natalija je zahtevala advokata.

Aleksandar je zaprosio Jelenu u kafiću. Kada je otišao do toaleta, upali su nepoznati muškarci u počeli da pucaju. Jelena je teško ranjena i nju je Aleksandar odveo u bolnicu. Nikola Kovačević je dao ostavku na mestu ministra, a zameniće ga Marjanović.

Na kraju epizode, kada je trebalo da saznamo ko je ubica, pojavio se natpis da se završila prva sezona serije. Šta će biti u dalje u ovom ostvarenju, saznaćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista licno

    1. januar 2017 | 22:47

    Marjanovic postaje direktor policije, a ne ministar.

  • Losmi

    1. januar 2017 | 23:13

    Pa nije ovo GAME OF THRONES pa da se tako zavrsi....NEGO OSETILI DA SE NAROD NAVUKO PA CE SNIMAJU JOS....

  • Danci

    2. januar 2017 | 07:23

    Serija bi slobodno mogla da stavi natpis "Rađeno prema istinitom događaju". Ne treba me mnogo ubeđivati da se takve stvari i u stvarnosti ne događaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA