≫ 

NJEGOVA PRIČA JE RASPLAKALA SVE U TALENTU: Rasta i Danica nisu mogli da zadrže suze, morali su da zagrle takmičara (VIDEO)

- Mnogo sam se potresla jer si se odvažio da dođeš, a nisi jedini koji ima takav život - rekla je kandidatu Dejanu Ketiću Danica Maksimović

  • 7

Nastup i životna priča Dejana Ketića (21)  rastužila je sve u emisiji "Ja imam talenat".  Naime, ovaj mladić je kao dete ostao bez roditelja.

 

- Kada sam bio mali ostao sam bez roditelja. Oni su bili mladi, nisu znali kako da odgajaju dete i dali su me u dom. To mi teško pada, voleo bih da imam bar nekog da me podrži - rekao je Dejan pred nastup.

 

Posle njegovog nastup, u kome otkrio deo svoje životne priče, rasplakao je žiri, pre svih Danicu Maksimović, kao i Rastu.

 

- Mnogo sam se potresla jer si se odvažio da dođeš, a nisi jedini koji ima takav život. Nažalost, danas je sve više napuštene dece, tragedija, nasilja. Na mene je ovo ostavilo utisak. Ti si jedan dragulj, koji je smogao snage da kaže šta mu je na duši - rekla je Danica.

 

Rasta je plakao i na kraju je, kao i Danica, morao da ga zagrli.

 

Pogledajte:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    6. januar 2017 | 00:38

    Sta reci....strasno i veoma emotivno,niko od nas ne shvata sta imamo dok ne vidimo nesto ovako....i opet vec od sutra zaboravljamo sve i opet po starom.a moji kukaju sto im je mali tablet!!!!

  • Ns

    6. januar 2017 | 00:19

    Oni su ...fenomenalni###u mojim očima Danica,Rasta...ljudine.. ..ima Boga...

  • Gabrijel

    5. januar 2017 | 23:04

    Kad imas roditelje ne cenis.ovaj decko sve bi dao da ih ima jbg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA