≫ 

DA LI JE BOLJE IMATI BOGATU BAKU ILI BOGATOG DEKU? Evo šta nam je odgovorila Sandra Afrika (VIDEO)

Pevačica nam je otkrila da li je dobila poklon za Novu godinu od bake

  • 5
Sandra Afrika, Snimanje spota Sandre Afrike Foto: Telegraf

Sandra Afrika pričala je u intervjuu za Telegraf o svojoj čuvenoj baki, za koju se priča da je kupila skupoceni automobil marke "mercedes" i stan u Monte Karlu. Zanosnu pevačicu pitali smo da li je od darežljive bake dobila nešto za Novu godinu, na šta nam je ona odgovorila:

- Pa nisam dobila ništa. Čuli smo se za Novu godinu, čestitali smo jedni drugima... Nisam dobila nikakav poklon, možda će baka dobiti od mene neki, zaslužila je - rekla je Sandra za Telegraf.

Na pitanje da li je bolje imati bogati baku, kao što ona ima, ili bogatog deku, kao što ima većina njenih koleginica, pevačica nije imala dilemu.

- Ja sam za bogatu baku. Ili bogatu baku, ili da sam napraviš nešto svoje. Za baku svi znamo da smo se zezali - zaključila je ona kroz smeh.

Pogledajte i snimak:

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • normalan

    10. januar 2017 | 16:09

    Posto ja znam Sandrinu baku Ankicu, mogu samo slatko da se nasmejem na ove izjave da je dobila bilo sta od bake. To jeste jedna divna zena, ali isto tako i zena koja sigurno nema za kule i gradove za unuku. Neguje nepokretnog muza i zivi od minimalne penzije u malom stanu.

  • Milence

    10. januar 2017 | 16:20

    Bolje je imati bogatu tetku u Americi.

  • poreski obveznik

    10. januar 2017 | 20:45

    Najbolje je imati bogatog sebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA