23

POSLE 8 GODINA CELIBATA: Maja Volk našla dečka, nećete verovati GDE ga je upoznala! (VIDEO)

- Bila sam 16 godina u braku, 12 godina bez muža i 8 godina bez partnera... Bilo je lepo - ispričala je Maja Volk o svom najnovijem iskustvu

Maja Volk
Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Spisateljica i voditeljka Maja Volk je odlučila da iz korena promeni svoj život, pa je posle osam godina apstinencije našla dečka, i to preko onlajn sajta za upoznavanje. 

Dok mama Maja kuva Noletu, njena ćerka POLUGOLA dominira društvenim mrežama! (FOTO)

Maja je ispričala kako se sve desilo pre dva meseca, kada je bila u Peruu, gde je shvatila da je srećna što je živa i poželela je da se otvori, nakon što je godinama bila posvećena deci.

Bila sam 16 godina u braku, 12 godina bez muža i 8 godina bez partnera, u dobrovoljnom celibatu, vrlo srećna i zadovoljna – počela je svoju priču Maja u emisiji “Ja to tako”.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

– Krenem na onlajn dejting, posto žena u mojim godinama nema gde da nađe dečka…nađem Grka jednog i on me pozove u Atinu. I ja momentalno krenem, deca me zaustave na vratima, pitaju gde ćeš, da li si ti normalna

Poslušajte Majinu priču od 24. minuta:

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Maja Volk, Spisateljica, Voditeljka
Popularni komentari
 • N
  NBgd

  Kada Grku počneš da kuvaš tvoja poznata jela : od lišća, granja, trave one trave ove, brzo će on da pobegne glavom bez obzira.

 • S
  Stiven. K.

  MAJA IPAK VOLI MESO, samo se pretvarala da je veganka, sad je jasno.

 • k
  kiddo

  Konacno malo mesa i za Maju

foto dana

video dana