Aleksandra Prijović: Filip i ja smo VEĆ VENČANI, ostarićemo zajedno!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su sigurni u svoju ljubav i uvereni da će ostariti zajedno

  • 21
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Viktor Troicki i Aleksandra Prijović, svadba

Foto: Marko Todorović

Jedna od najtraženijih "Grandovih" zvezda, Aleksandra Prijović, i njena jača polovina, Filip Živojinović, pamtiće prethodnu godinu po brojnim uspesima, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. 

 

Prijovićku u ovom izdanju JOŠ NISTE VIDELI: Aleksandra otkrila grudi, podigla kosu, fanovi odlepili! (FOTO)

 

O venčanju popularne pevačice i sportskog menadžera naveliko se priča mesecima unazad, a Aleksandra ne krije da ona i Filip već dugo razmišljaju o tome.

 

- I Filip i ja mislimo da ćemo ostariti zajedno. Planiramo venčanje, ali ne još. Ne razmišljamo previše unapred, već se trudimo da uživamo u svakom trenutku. Nas dvoje već živimo zajedno, to je kao da smo venčani, ali bez papira. Ono najbitnije u jednom braku, po mom mišljenju, jeste zajednički život koji podrazumeva ljubav, poverenje i podršku - izjavila je Aleksandra za magazin "Story".

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Zaljubljeni par odlično funkcioniše i privatno i poslovno, a iako su oboje uvereni da će svoju vezu krunisati brakom, datum venčanja još nije poznat, iako se spekulisalo da će to biti april.

 

- Za sada nemamo takve planove, niti smo odredili datum. Kada se to desi, svi će znati. Obećavam! - završila je Aleksandra, koja ne krije da je srećna i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, kad god to bilo.

 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DM

    13. januar 2017 | 16:20

    Sa 20.godina prošla sito i rešeto sva izoperisana i ona treba nažalost da bude uzor omladini. Srbijo mediju šljivama šta si dočekala.

  • sparta

    13. januar 2017 | 16:38

    Devojka peva pa rastura. Lepa, vredna, uspesna u svom poslu. Nije ona kriva sto pisu o njoj. Nemojte da serete napaceni indijanci samo napamet.

  • sova

    14. januar 2017 | 13:15

    Prijo moja kako cemo,moj Filife lako cemo, dok je glasa peva ce se i za remont ima ce se,ti me samo verno prati i nemoj me ostavljati,kada para ponestane tu je Brena da dodaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA