Ja sam carica u krevetu, svaka želja mora da mi bude ispunjena: Tamara otkrila kakav seks najviše voli!

- Retki su oni koji znaju na pravi način da pređu tu granicu i pretvore ovu malu macu u pumu ili jagura i dovedu me do ekstaze - rekla je Tamara Đurić

  • 51

Starleta Tamara Đurić kaže da voli da bude dominatna u krevetu, kao i da je zadatak muškarca da ispuni svaku njenu želju.

 

"Propala pevaljka koja peva da zaboravlja gaće po tuđim kućama": Tamara uzvraća udarac Gogi Sekulić, i to NIKAD BRUTALNIJE!

 

- Prema muškarcima se ponašam onako kako zaslužuju. Dominatna sam, radim šta želim i tražim da budem zadovoljena. ne idem tako lako u krevet sa tipovima, a kad već dođe do seksa, želim da uživam, da budem carica u krevetu. Isključivo iz ljubavi upražnjavam seks. Kada vidim da to nije više to, ostavljam odmah, a oni trčkaju za mnom. Ne mogu da ih se otresem. Svaki muškarac kojeg sam ostavljala vraćao mi se - ispričala je Đurićeva za "Informer".

 

Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

 

Ona ističe da kod nje muškarci ne dobijaju drugu šansu ako su loši u seksu.

 

- Ne znam kako me ljudi doživljavaju, ali definitivno sam bolja od slike koju imaju u glavi. Vatrena sam, znam šta želim i zahtevam da mi bude ispunjena svaka želja. Uživam u odnosu sa muškarcem dok to ne počne da me smara. Kada vidim da moram doslovce sve da objasnim šta i kako treba, lepo ustanem iz kreveta i odem. Druga prilika ne postoji - objasnila je Tamara i dodala u kojim slučajevima pristaje na grub seks.

 

Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

 

- Da bih s nekim imala grub seks mora da me dovede do usijanja. To dožive sa mnom samo odabrani. Ja volim da se mazim, ljubim, češkam. Retki su oni koji znaju na pravi način da pređu tu granicu i pretvore ovu malu macu u pumu ili jagura i dovedu me do ekstaze - zaključila je Tamara.

 

Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doberman

    14. januar 2017 | 00:37

    Ova je frigidna garant.. Cim se toliko hvali, nije zadovoljna sa sobom.. A nije ni cudno, pa sva je veštačka, teško je tako osetiti bilo šta osim novca..

  • Bojan

    14. januar 2017 | 00:31

    Ma ko te šiša

  • BEBI

    14. januar 2017 | 14:23

    Meni je bog ispunio zelju Jos to zlo nisam sreo Hvala ti boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA