Arkanova ćerka Sofija se prvi put oglasila: Evo šta je rekla o svom ocu, Ceci, braći... (FOTO) (VIDEO)

- Došla sam da odam poštu ocu, koga sam mnogo volela. Iako već 17 godina nije među nama, on i dalje živi u meni - izjavila je Arkanova ćerka Sofija

  • 5

Na jučerašnjem pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, prvi put se pojavila se i njegova ćerka Sofija koja je izjavila da je njen otac bio najbolji čovek na svetu kao i da se stalno čuje sa Cecom Ražnatović.  

 

STIGLA IZ BELGIJE NA POMEN OCU: Ovo je Arkanova ćerka Sofija (38) koju nikada niste videli! (FOTO) (VIDEO)

 

Da podsetimo, ćerku Sofiju Arkan je dobio sa socijalnom radnicom koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Ona je prvi put  videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

 

 

- Došla sam da odam poštu ocu, koga sam mnogo volela. Iako već 17 godina nije među nama, on i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan uživotu. Živim daleko i nisam dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog roditelja. Puno mi je srce kada sam videla sve njegove prijatelje koje je voleo - izjavila je Sofija, koja nije mogla da zadrži suze dok je pričala po čemu će pamtiti oca.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Za mene je bio najbolji čovek na svetu. Bio je pažljiv prema deci, posebno prema meni. Svako bi želeo da ima takvog roditelja. Sećam se da se ljutio kad sam se kasno kući vraćala iz provoda. Znao je da me izgrdi. Znam da je bio poznat, cenjen i popularana, ali prema deci je uvek bio posebno osetljiv. Oduvek je želeo da budemo jedna velika i složna familija. Živeo je za nas. Insistitrao je na tome da se poštujemo i pomažemo jedni drugima - rekla je Arkanova ćerka koja kaže da mnogo ceni Cecu.

 

Printskrin: TNOW

Printskrin: TNOW

 

- Cecu veoma cenim i poštujem, ona je za mene jaka žena. S obzirom na to da ne živim ovde, ne znam da li se nešto loše priča, ali ja nemam problem sa njom niti sam ga ikada imala. Slažem se sa celom familijom Ražnatović i sve ih volim - objasnila je Sofija koja je na pitanje da li je u kontaktu sa braćom po ocu, Vojinom, Nikolom i Mihajlom, odgovorila:

 

- Ne mogu da kažem da smo stalno u kontaktu jer svako živi svoj život. Jedino se sa Cecom stalno čujem, a i volim da slušam njene pesme. Meni je važno da su svi živi, zdravi i srećni.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andro

    16. januar 2017 | 20:41

    Parodija žešća! !!!

  • xxx

    17. januar 2017 | 15:23

    Vidi im crvenih dugih noktiju na poslednjoj slici! Pa valjda za tu priliku postoje neke pastelnije boje?! Eee moja estrado, nikad tu stila i mere biti nece! Uzgred, Svetlana omatorila.

  • Musko

    17. januar 2017 | 07:01

    Ceca omatorila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA