≫ 

EDIN ŠKORIĆ pronašao "LJUBAV SVOG ŽIVOTA"! Ima SRCE najukusnije u Beogradu! (FOTO)

Bivši odbojkaš i učesnik rijalitija "Farma" i "Survajver" otvorio je na Novom Beogradu Suši bar, a već prvog dana po otvaranju njegov "Love Sushi" postao je glavna tema na društvenim mrežama

  • 0

Edin Škorić konačno je pronašao ljubav svog života. Bivši odbojkaš i učesnik rijalitija "Farma" i "Survajver" otvorio je na Novom Beogradu Suši bar, a već prvog dana po otvaranju njegov "Love Sushi" postao je glavna tema na društvenim mrežama, jer svako ko je imao prilike da proba Edinov specijalitet (koji se može poručiti direktno, ali i preko aplikacije donesi.com) slaže se da je njegovo novo SRCE najukusnije u Beogradu.

- Dugo mi se "kuvala" ideja o otvaranju suši bara, kaže Edin, i dodaje: - Čekao sam pravi momenat da tu ljubav prema sushiju realizujem i van moje mašte. Kao i sve što radim u životu, srcem, čisto i sa puno ljubavi i energije tako sam i u suši bar uložio i kanalisao najpozitvniju ljubav i energiju koju posedujem. Imao sam prilike da nekoliko puta posetim Japan i pokupim par "fora" od velikih suši majstora, a čak i samo ime "Love Sushi" je pazljivo izabrano jer ono reflektuje ono što me pokreće. A to je, ma koliko to nekom zvučalo stereotipno - LJUBAV! Ljubav je katalizator svih dobrih stvari u mom životu, ljubav je pokretač svih pozitvinih misli, emocija i desavanja, kaže Edin, koji priznaje da je osim u svoj suši bar i na emotivnom planu srećno zaljubljen, ali nije želeo da otkriva ime osobe koja ga je inspirisala da njegov suši bude baš - U OBLIKU SRCA!

Foto: Promo Foto: Promo

- Hrana spremljena sa ljubavlju je ukusnija, kažu svi naši prijatelji i ljudi koji su imali prilike da tokom priprema i juče, prvog radnog dana poruče i probaju naš sushi. Osim što smo drugačiji, jer pravimo specijalni suši u obliku srca, trudimo se da ovu zdravu i ukusnu hranu nudimo po pristojnim cenama, kao i da svako ko je poruči dobije na kućnu adresu u najbržem mogućem roku, kaže Edin.

Foto: Promo Foto: Promo

Svako ko želi da proba suši u obliku srca, može da ponudu pogleda na sajtu www.lovesushi.rs, a zatim poruči telefonom 063663223, a kome je lakše da hranu poručuje putem interneta, može to da uradi OVDE preko aplikacije donesi.com.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA