TEŠKO MI JE, U POSLEDNJE VREME SMO BILI JAKO DOBRI PRIJATELJI: Emotivna ispovest bivše žene Mikija Jevremovića (VIDEO)

- Samo mogu reći da sam jako srećna što sam bila deo njegove karijere, njegova supruga i majka njegove dece - rekla je Sonja Đorđević Kulier

  • 2

Legendarni pevač Miki Jevremović sahranjen je danas (19.01.2017. godine) u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Od njega su se oprostili brojni njegovi prijatelji, poštovaoci, kao i članovi njegove porodice. Poštu Mikiju Jevremoviću odala je i njegova bivša supruga Sonja Đorđević Kulier, koja nije skrivala tugu.

- Teško mi je, mnogo mi je teško, jer smo Miki i ja posle razvoda nismo bili baš najbolji, ali smo u poslednje vreme jako dobri prijatelji bili, družili se. Čula sam ga dva dana pre nego što mu se ovo nažalost desilo. Teško je... - izjavila je Sonja, koja se prisetila onih lepih dana i venčanja, koje je bilo, kako ona kaže, kao iz bajke:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Baš kao film. Sve je bilo brzo. Ja sam naravno s njim bila jako dugo, pratila sam ga dosta godina i samo mogu reći da sam jako srećna što sam bila deo njegove karijere, njegova supruga i majka njegove dece. Ja mislim da nema ništa lepše - navela je ona i istakla da je Miki bio borac i da će ga pamtiti po dobru.

Pogledajte emotivnu ispovest Sonja Đorđević Kulier:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    19. januar 2017 | 21:13

    Trebala si da budes i dalje uz njega sve do smrti.

  • Andjelija

    19. januar 2017 | 23:38

    Meni nije jasan odnos sonje i njihove dece.ja mislim da su trevali da budu svi zajedno.oni su porodica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA