≫ 

Marko se pojavio u "Pinkovim zvezdama", dobio silne komplimente, a iznenadićete se kad čujete da je SIN poznatog SRPSKOG GLUMCA! (VIDEO) (FOTO)

Zgodni Marko nije krenuo tatinim stopama, očarao je žiri "Pinkovih zvezda" i dobio maksimalan broj glasova

  • 7

Večeras je u "Pinkovim zvezdama" treći po redu nastupio takmičar Marko Petrušević, sin poznatog srpskog glumca, komičara Branislava Petruševića - Petrućija.

Seka Aleksić dolazi u "Pinkove zvezde", evo i kada!

Marko se predstavio pesmom Saše Matića "Noći u Sibiru", dobio maksimalnih pet glasova, a žiri je bio oduševljen kada je shvatio ko je Markov tata.

- Sve mislim da je ovo neka skrivena kamera... Moram Marku nešto da kažem. Ljubim te u tatu, on je najveća legenda koju poznajem. Bio je sa mnom u rijalitiju i čuvao me je kao malo vode na dlanu. Svaka mu čast, napravio je dete iz ljubavi. Ti jako moćno pevaš - rekla je Maja Nikolić.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Moram da pozdravim tvog tatu. On je bio gost na mnogim mojim solističkim koncertima. Ti si mnogo harizmatičan. Ti moraš biti zvezda i nije bitno da li je to gluma ili pevanje. Ti ćeš svakako zbog svoje harizme biti zvezda - poručila je Dragana Mirković.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Ja znam kako Petrući peva. On i Kemiš mrtva trka. Odlični su za fajront. Mi smo se sreli posle prvog kruga i pričali smo o tebi. Rekao mi je da ti ne razmišljaš ozbiljno da se baviš pevanjem, a ja sam mu rekla da prestane da te podržava - završila je Zorica Brunclik.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Pogledajte Markov nastup:

- Kada dođeš kući kaži ćaletu da nisi mogao da podneseš količinu komplimenata koje si dobio! - našalila se još Zorica...

A sada sami zaključite koliko Marko liči na tatu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA