Takmičar je otpevao "Slovensku", a Rasta je onda ISPROZIVAO Balaševića i rekao šta STVARNO misli o njegovoj muzici! (VIDEO)

- Nije mi se svidelo što si izabrao Balaševića, ja ga ne volim - oštar je bio Stefan Đurić Rasta u emisiji "Ja imam talenat"

  • 85

Reper Stefan Đurić Rasta poznat je po tome da nema dlake na jeziku, pa je surovo iskren i kada ocenjuje takmičare u šou programu "Ja imam talenat", zbog čega uvek izaziva veliku pažnju. 

OVO NIJE ZEZANJE! Da je žiri "Talenta" pogrešio ovo DETE ZAVRŠILO BI U BOLNICI! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Ja imam talenat Printskrin: Youtube/Ja imam talenat

Takmičar koji je izašao na scenu odlučio je da se predstavi čuvenom pesmom "Slovenska" Đorđa Balaševića, ali na svoj način, a na kraju izvedbe je Rasta otkrio šta misli o čuvenom "panonskom mornaru", koji je nedavno napunio beogradsku Kombank arenu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mišićavi momak napravio šou u "Talentu": Kada je krenuo s vratolomijama, svi su u studiju su zanemeli! (VIDEO)

Meni se nije svidelo što si izabrao Balaševića, ja ga ne volim. To je meni nekakav rep u pokušaju. To niti je neka muzika, niti je rep. Ali ti si doneo emociju i energiju i meni dosadnu pesmu učinio zanimljivom - rekao je Rasta takmičaru Nemanji Stojšiću iz Zrenjanina.

Pogledajte njegov nastup i komentare svih članova žirija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    27. januar 2017 | 00:35

    Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja bih pre rekao da to sto ti radis nije rep u pokusaju nego bavljenje muzikom u pokusaju.Kao sto je Djosa rekao:Sto gluplje-to bolje. Recituj ti i dalje tvoje pesmice o kavasakijima i najkama i pokusaj da nesto naucis o muzici!!!

  • minnie

    27. januar 2017 | 00:36

    Tko si ti jadni dečko da spominješ legendu, budi malo realniji pa se potrudi da shvatiš - znaju li ljudi u svijetu da postojiš... A onda pogledaj Đoleta pa se upitaj isto

  • darre

    26. januar 2017 | 23:44

    Dajes sebi decko da komentarises Balasevica,a sam si dno dna... I dalje mi nije jasno kako si i dospeo u ziri taj tu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA