SVET U ŠOKU! Poznata glumica snimljena 2 minuta pre nego što je odvedena u ludnicu! (FOTO)

Miša Barton je odvedena u mentalnu instituciju nakon što su se susedi uplašili da će nauditi sebi

  • 8

Nakon što su zabrinuti susedi pozvali policiju i vatrogasce nakon što su videli devojku, koja je na sebi imala samo košulju kako se naginje preko ograde terase i viče da je njena majka veštica, ispostavilo se da se radi o poznatoj glumici Miši Barton (31) koja je nešto kasnije odvedena u mentalnu instituciju gde će biti utvrđeno u kakvom je psihičkom stanju.

NI BRUSA, NI GAĆICA... Rijaliti zvezda prošetala u providnoj haljini ispod koje NIJE IMALA APSOLUTNO NIŠTA! (18+) (FOTO)

Scena iz Los Anđelesa, je podsećala na neki horor film, a Bartonova, koja je pokazivala jasne znake nervnog rastrojstva, je urlala o propasti sveta, majčinoj zaveri...

Inače, ovo nije prvi da je Miša završila na "psihijatrijskoj evaluaciji" - 2007. je doživela nervni slom i bila je zadržana nekoliko nedelja u mentalnoj instituciji. Potom je 2009. posle incidenta kod zubara (da, dobro ste pročitali), dve nedelje prisilno završila na novom "ispitivanju"...

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA