PREOKRET?! "Farma 8" uskoro počinje, a učesnici će biti...? (VIDEO)

Kako se spekuliše, među učesnicima "Farme 8" bi mogli da se nađu provereni rijaliti igrači, pevači, starlete, a najavljeno je i nekoliko velikih iznenađenja

  • 22
Farma, Farma 7, Farma 2016 Foto: TV Pink

Iako se prethodnih meseci pričalo da čelni ljudi "Pinka" ne planiraju novu sezonu "Farme", sada su se pojavile nezvanične informacije da će popularni rijaliti navodno početi krajem februara ili početkom marta.

NOĆNA MAKLJAŽA: Pomahnitala Jelena Krunić divljački tukla Mirjanu, ostali vrištali: "Nemoj, pusti je..."! (VIDEO)

Priče o početku "Farme 8" i potencijalnim učesnicima, pre zvanične potvrde trebalo bi prihvatiti sa velikom rezervom, ali ako ludnica u Lisoviću zaista počne uskoro, gledaoce očekuje pravi šou jer, kako se priča, lista takmičara bi mogla da bude veoma zanimljiva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kao i obično, na vrhu liste skoro sigurnih učesnika, nalaze se dve Zorice Marković, kao i bivši pobednik Miloš Bojanić i nezaobilazna Saška Karan...

- Sigurno ćemo uvesti i neke od takmičara iz prethodne sezone "Pinkovih zvezda", jer se to pokazalo kao dobro u prethodnoj "Farmi". Vendi nam je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kad se šou zahukta i njen zadatak je da demaskira učesnike - tvrdi izvor blizak produkciji za "Kurir".

Ako je verovati tračevima, na "Farmi" će se pojaviti i Maca Diskrecija, s kojom su pregovori pri kraju, a poziv je dobio i Nenad Marinković Gastoz koji je rekao da mu je muzička karijera prioritet, ali da će dobro razmisliti o ponudi.

Čast starleta će navodno braniti i Ava Karabatić, a jedna od meta produkcije je i Ljuba Pantović, koja bi baš u Lisoviću mogla da otkrije sve tajne ljubavno-porodičnog četvorougla u kojem se, osim nje, nalaze i Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić, i njena ćerka Aleksandra...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roko

    29. januar 2017 | 12:33

    Ponestaje budala propali su

  • Sava

    29. januar 2017 | 12:17

    Znaci pocinje Sodoma i Gomora, sve sam sljam i otpad ljudski. Ako ne mogu da nadju normalne ucesnike, ne treba ni da pocne, previse su bile i onih 7 farmi. Kakav je to riality kad u njemu ucestvuju - maca diskrecija, Z. Markovic x 2, Maja Nikolic, Vendi, gastoz i njima slicni, FUJ !!!

  • Olivera

    29. januar 2017 | 15:25

    Bolje da daju novac za bolesnu decu,nego za neki tamo bolesni rijaliti jer tamo nece niko pametan da udje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA