Sinu naše poznate glumice naprsla lobanja, završio u Urgentnom centru!

- Na zebru se okliznuo i udario glavom o banderu. Sutra ide opet u bolnicu da mu snime glavu - kaže Ljiljana Stjepanović

  • 8

Sin poznate srpske glumice Ljiljane Stjepanović Igor zadobio je veoma ozbiljne povrede glave kada se okliznuo i pao na pešačkom prelazu. On je, naime, dok je prelazio ulicu, pao i udario glavom o banderu.

SKANDAL! Marinko Rokvić fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži Delta Sitija, njoj udario šamar, dečku RASCEPAO ARKADU! (FOTO)

Od siline udarca naprsla mu je lobanja, nakon čega je hitno prevezen u Urgentni centar.

- Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao. Na zebru se okliznuo i udario glavom o banderu. Sutra ide opet u bolnicu da mu snime glavu - rekla je za Pink.rs vidno potresena Ljiljana Stjepanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poljska

    29. januar 2017 | 14:42

    Jadno dete. Želim mu brz oporavak .

  • Kostelo

    29. januar 2017 | 15:39

    Lepo sada tuzis,i uzmes ima lagano 600 000 -700 000 din

  • Iskreno

    29. januar 2017 | 14:17

    Pa gde na zebre? Komunalne službe su to čistile... prošle godine.. Šalu na stranu, trotoari, zebre ulice, su nam u lošem stanju. Led, led i samo led. Prete ljudima da čiste ispred svojih ulaza i lokala, a komunalne službe grada Beograda očistiše centar, a ostalo na proleće, kada ojuži....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA