NE MOGU VIŠE, ZAR ON TO DA MI URADI?! Jelena Krunić je grcala od suza nakon razgovora s dečkom, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Jelena Krunić se gušila od suza dok je opisivala kako se oseća posle razgovora sa svojim dečkom Danielom Savićem

  • 21

Nakon još jedne promene raspoloženja, Jelena Krunić se rasplakala u "Parovima" nakon što je telefonom razgovarala sa svojim dečkom Danielom Savićem.

TOTALNO VAN KONTROLE! Jelena Krunić ponovo prebila povređenu Mirjanu, program PREKINUT! (VIDEO)

Krunićku je pogodilo što je njen dečko poverovao u priče koje se pojavljuju o tabloidima o njoj, i ona nije mogla da zaustavi suze dok je pričala o njemu.

- On mi nije nikakva podrška. Neka mi ugasi Fejsbuk i Instagram profile i neka prestane da prati ovo ako ne može da podnese... On to ne može da shvati... Sada je pročitao tekst o tome da sam, kao, uhapšena pre ulaska u rijaliti zbog nekakve droge u gaćama. A tu noć sam sa roditeljima bila kući, spremala se za rijaliti... On ne shvata naše tabloide... Zvučao je baš loše, i ja ne mogu ovo da podnesem. Izvinite što plačem. On, koji bi trebalo da mi bude najveća podrška, osim roditelja, ovako se ponaša - ridala je Jelena a ostali su uzalud pokušavali da je umire.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA