Preminuo muzički menadžer, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Kaća Živković se od njega oprostile emotivnim porukama

- Ako se neko borio za mene, onda je to on. Počivaj u miru batice moj dobri - napisala je Katarina Živković i tako se oprostila od menadžera Slavoljub Stavrića Stavre

  • 2

Slavoljub Stavrić Stavra, muzički menadžer, je preminuo, a od njega su se oprostile mnoge pevačice s kojima je on sarađivao.

- Ode moj batica, moj prijatelj, moj zaštitinik, moja najveća podrška, najbolji menadžer, moja desna ruka ode mi duša od čoveka. Ako se neko borio za mene, onda je to on. Počivaj u miru batice moj dobri. Neka ti je večna slava. Voli te sekica uvek i zauvek - napisala je Katarina Živković na svom Fejsbuk profilu.

Neutešna je bila i Jelena Vučković.

- Delili smo lepo i loše, ali ti si batica uvek bio tu kada je trebalo... Nemam reči dokle više dobri ljudi odlaze. Počivaj u miru batice moj - napisala je ona.

- Ode nam naš batica...pocivaj u miru dobri covece...voli te sekica..R.I.P. - napisala je Milica Todorović.

Neutešna je bila i Aleksandra Prijović.

- Počivaj u miru Batice nas, neka te anđeli čuvaju... - napisala je Prijovićeva.

Zvezda "Granda" Jelena Gerbec je objavila njihovu zajedničku fotografiju. - Batice moj mili, počivaj u miru - napisala je Jelena Gerbec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJ NOCA

    1. februar 2017 | 07:26

    Pocivaj u miru Legendo. Bio si i ostaces veliki covek. Cast mi je bilo poznavati te....

  • Дунђер Боб Коцкалоне

    1. februar 2017 | 08:21

    Бог ти дао свако добро.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA