Dva meseca posle razvoda od Leke, Nina je roditelje upoznala s novim dečkom, evo kako su oni reagovali!

- Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna sa Filipom - navodi izvor blizak Nini

  • 65
Branislav i NIna Lečić Foto: Telegraf

Dva meseca nakon što se i zvanično razvela od Branislava Lečića, posle šest godina braka, Nina Lečić je roditelje upoznala sa svojim novim dečkom, teniserom Filipom Krajinovićem.

Nina i Leka se zvanično RAZVELI: Evo ko je dobio starateljstvo nad sinom a ko stan na Dedinju!

Budući da se već nedeljema piše o njenoj vezi sa Krajinoviće, Nina je rešila da Filipa upozna sa svojim ocem i majkom.

- Nina je oduvek imala iskren odnos sa roditeljima, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu preterano bunili zbog ove njene odluke - otkrio je za "Blic" izvor blizak Nini i dodao je da je uz Filipa, ona uspela da brže prebrodi razvod.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Trebalo joj je malo vremena nakon što se rastala od Leke da prihvati činjenicu da će biti sama. Ipak, celu situaciju je uspela da prebrodi uz Filipa, koji joj je u tom trenutku bio velika podrška. Kako se njih dvoje poznaju odranije i družili su se, vremenom je prijateljstvo preraslo u nešto više - kaže jedan od Nininih prijatelja.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Sa druge strane, nakon što je zajednički stan na Dedinju ostao Nini, Branislav Lečić se posle razvoda preselio u svoj momački stan u centru Beograda.

- Leka ima nekretninu u centru grada gde je živeo nakon razvoda od prve supruge, i sada se ponovo vratio u taj stan. Sa Ninom ima odličan odnos, sina viđa kad god se dogovori sa bivšom ženom i njih dvoje odlično funkcionišu - navodi izvor blizak Lečiću.

Foto: Instagram/nina_lecic Foto: Instagram/nina_lecic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    4. februar 2017 | 00:54

    Filip joj je pomogao da prodje kroz teski period,t.j. period varanja svog zakonitog muza Leke.Znalo se odmah da je ona ta koja svrlja

  • Srboljub

    4. februar 2017 | 00:54

    Hahaha, posle dedinih para evo joj piletine. Svaka jej čast. Lepo izgleda i može da ima koga hoće a to i koristi. Traje dok traje. Hahaha.

  • Ljudmila

    4. februar 2017 | 09:11

    Zapamtite, da su godine najmanje vazne, imsla sam najsretnijih 14 godina u braku sa mnogo starijim muzem, i do kraja njegovog zivota, dok ga bolest nije savladala, voleli smo se, nikada ga ne bih ostavila. Velika utehy i nagrada mi je cerka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA