ZANEMEO CEO STUDIO! Devojka ga pitala da li je njegov tip, a on joj rekao: "Više ličiš na muško, brate"! (VIDEO)

Momak je bez blama odbrusio plavuši, koja nije mogla da veruje šta je čula

  • 13

U emisiji "Izvedi me" svašta može da se čuje, a briljirao je jedan od takmičara koji je devojci s kratkom kosom "spustio" za sva vremena.

Nemanji nije bilo dobro kada je video svoju bivšu, a onda je Kasandra ispričala kakav je on u seksu... pred kamerama! (VIDEO)

Nakon što ga je plavuša pitala: "Nisam tvoj tip?", mladić je bez blama odgovorio: "Više mi ličiš na muško, brate"! To mu nije bilo dovoljno pa je drugoj takmičarki poručio da bi voleo da vidi njenu guzu...

Pogledajte najavu za novu emisiju "Izvedi me":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Ja

    18. februar 2017 | 13:17

    Uh al' joj je spustio! Devojka je lepa i lepo joj stoji kratka kosa a on je samo pokazao primitivizam i nekulturu.Zar je samo duga kosa za zenu? Svasta pa toliko zena izgleda bolje sa kratkom kosom,jok ceo zivot ce istu frizuru da nose...Uopste je besmisleno to i komentarisati,neka sebe pogleda ovaj prvo...

  • Ja sam

    18. februar 2017 | 14:55

    Ove devojke u kvizu su toliko umisljene,uobrazene i utripovane kao da su neke opasne ribe ili prepametne a vecina ih je neopisivo ruzna i prilicno glupa i dosle su tu samo da se malo ispromovisu na televiziji. I treba da ih spuste kad god imaju priliku,jer su se utripovale zestoko.

  • MS

    18. februar 2017 | 15:33

    Koje je ovo dno od emisije, samo ovu najavu videh i dovoljno je. Sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA