≫ 

12 pevača me je odbilo za duet, bez ikakvog objašnjenja, ali na kraju sam pobedio! Boban Rajović nikad iskreniji! (VIDEO)

- Bukvalno ti ne odgovore, niti ti pošalju poruku. To su neke stvari koje mi nikada neće biti jasne - rekao je Boban Rajović u intervjuu za Telegraf

  • 11

Boban Rajović jedan je od najuspešnijih domaćih pevača, a njegovi nastupi su, po nepisanom pravilu, uvek puni. Ekipa Telegrafa ga je posetila i s njim uradila opširan intervju. Boban nas je lepo dočekao i govorio o raznoraznim aktuelnostima iz njegovog života.

 

Pohvalio nam se da radi mnogo, a budući da je obukao majicu sa natpisom Supermen, interesovalo nas je da li se Rajović oseća kao čuveni heroj.

 

- U svemu (smeh)... Sećam se kada sam se dopisivao sa svojim klinicima, jednom kada sam bio u Australiji, tada su me oni prozvali Supermen... Ja sam zaista njihov Supermen, a neću biti neskroman da sam u poslu Supermen, jer način na koji ja funkcionišem u ovom poslu i dalje tvrdim da sam skroz drugačiji od svih ostalih. I dalje sam ostao samostalan, imam svoj stav, ne dam se baš tako lako. Nema puno tračeva o meni, pa skoro nijedan - rekao je Boban Rajović za Telegraf, ali je ipak priznao da se možda i pojavi po neki trač o njemu:

 

- Verovatno i ima. Da sada ja ulazim namerno u neke konflikte da bih dobijao neke poene i neke naslove... to nije moj cilj. Nedavno je bila neka aktuelna tema gde su me zvali, ja pokušavam da se ne javljam na telefon, jer bilo šta da kažem u tom trenutku, shvatiće se pogrešno... - iskren je Rajović, a nešto kasnije je dodao:

 

Printskrin: Youtube/DMC TV

Printskrin: Youtube/DMC TV

 

- Očigledno da u estradi treba biti malo bezobrazan i malo da ne kažem šta.

 

Onda nam je otkrio da je hteo da sa nekim poznatim pevačima snimi duet, ali, nažalost, oni to nisu želeli. Tačnije, nisu mu se ni javili.

 

- Ima sigurno 10-12 pevača sa kojim sam ja hteo da radim duet. I ja se ne stidim toga. I svi su me odbili. Bukvalno svi. To su jaka imena... Ja sam samo ponudio jednu poslovnu ponudu gde bi bilo dobro i za mene i za tog pevača/pevačicu... Sada, da taj kolega meni odgovori: "Boki, Bobane Rajoviću, kolega ili kako god... Ta pesma ti nije dobra, nije za nas". Bukvalno ti ne odgovore, niti ti pošalju poruku. To su neke stvari koje mi nikada neće biti jasne - jasan je Boban i podsetio da ima tri dueta sa poznatim imenima, kao što su Dragana Mirković, Ivana Selakov i Alka Vuica.

 

Crnogorski pevač pokazao nam je brojne nagrade koje je dobio. Kako nam je rekao, najdraža su mu priznanja koje je dobio za učešće na "Pinkovom festivalu" (Jutjub nagrada i Fejsbuk nagrada).

 

- Drago mi je što su to baš nagrade publike. To je nešto što ne možeš da kupiš, nešto što ne možeš da namestiš. A onda se desilo to što se desilo. Bio sam napadnut tamo, pevali su protiv mene. Interesantno da je da od žirija i kolega nisam dobio nijedan jedini bod... Ovo su stvari koje ranjie nisam iznosio. To su činjenice. Bilo je nas 20 kolega i bodovali smo se između sebe... Jedini kolega koji nije dobio nijedan bod to sam bio ja - podsetio je on.

 

Printskrin: Youtube/Pink Music Festival

Printskrin: Youtube/Pink Music Festival

 

Boban Rajović je otkrio da je prošle godine imao čak 150 nastupa. Onda nam je otkrio i kada planira veliki koncert u Beogradu.

 

- Ja mislim da će biti ove godine, novembar, decembar (koncert u Beogradu)... Mislim da je ta "Arena" malo "isfurana". Nema ko nije bio u "Areni", nema ko nije napunio tu "Arenu". Ko god je ušao u "Arenu", svi su bili puni, bio to najveći Zdravko Čolić iliti neki najmanji, da ne kažem ko. Meni se strašno sviđa objekat ili mesto gde je "Leksington bend" radio, na krovu tržnog centra - zaključio je Boban.

 

Pogledajte ceo intervju:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiddo

    23. februar 2017 | 16:59

    Njegova muzika je stvar ukusa, ali on je sam po sebi totalno gotivan lik. Niti koga proziva , niti pljuje, gleda covjek svoja posla i radi kako najbolje zna. Svaka cast

  • Džoni

    23. februar 2017 | 18:08

    Boban je veoma dobar čovek, veliki borac! Sve je stekao svojom upornošću i radom! Jedan period sam sarađivao sa njim,on je uvek nasmejan,vetar i duhovit! Želim mu svako dobro! Bobi samo napred!!

  • Dado Lj...

    23. februar 2017 | 19:22

    Boban je prava ljudina, pratio sam ga gde sam mogao po Sloveniji, Crnoj gori, Srbiji i svagde je bilo nezaboravno, svaka cast i na muzici i provodu, emocija se oseca uvek i ziv nam bio Bobane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA