≫ 

NOVI DETALJI PORODIČNE DRAME: Čabarkapa poslao Aleksandri pismo sa ŠOKANTNOM porukom! (FOTO)

- Dobro znaš da nisam papučar, ali cenim i beskrajno volim onoga ko me nikada nije prodao, a to je Klaudija - napisao je, između ostalog, Čabarkapa u pismu

  • 12

Aleksandri Subotić večeras je u "Parovima" pročitano pismo koje joj je poslao Aleksandar Čabarkapa, a u kojem joj je poručio neke iznenađujuće stvari i otkrio nove detalje iz njihovog zajedničkog života.

PRAVI ŠOK! Aleksandri pokazali slike sa Čabarkapinog venčanja sa Klaudijom, njena reakcija zapanjila sve! (VIDEO)

Pismo je pročitano u emisiji "Upoznajte Parove", a nakon onoga što je pisalo u njemu, svi su ostali iznenađeni.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Aleksandra, ala si se razgoropadila. Dobro znaš da nisam papučar, ali cenim i beskrajno volim onoga ko me nikada nije prodao, a to je Klaudija. Ne mora da ti radi ta ženska sujeta, nikada te ne mogu mrzeti, jer ti si majka mog deteta koje ima svoju braću i sestre, i još će ih imati. Ja ću uvek biti tu kad me budeš trebala, s kim god ti bila - čitala je voditeljka Čabarkapino pismo.

Foto: Youtube/In Production Official, Kurir Foto: Youtube/In Production Official, Kurir

- Papučar te pozdravlja pesmom "Nije život jedna žena" od Miroslava Ilića. Nikada ne mogu zaboraviti što nisi podlegla pritiscima svoje familije i svedočila protiv mene, iako si bila pretučena u četvrtom mesecu trudnoće, o čemu postoji lekarski izveštaj. Svi papiri o povredi deteta su kod mene, i u slučaju potrebe mogu ti ih dostaviti - pisalo je još u pismu, a Aleksandra je sve vreme pravila grimase.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Iako si mlada, nemam šta da te štitim, treba da se čeličiš. Ko dete uzima u usta, neka dobro razmisli o mogućim posledicama. Što se tiče tebe i vaterpoliste MC Ploće, lep ste par! - završio je Čabarkapa svoje pismo, a Aleksandrina reakcija bila je ovakva:

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vinko

    23. februar 2017 | 22:00

    Cabarkapa je jedan ološ koji je pokrao sopstvenog tasta upao mu u kucu dok je bio u nemačkoj i pokupio stvari oteo majistoru mašinu i prodao

  • Vlaja

    23. februar 2017 | 23:21

    Koga bre zanimaju ovi indijanci, klosari. Obican dzeparos a utripovao da je neki mangup. Jad i peda...

  • sektash

    23. februar 2017 | 22:45

    i ti ce prodjesh kao Dabovicka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA