Proglasili su ih za pobednike, oni su počeli da se zahvaljuju, a ovako su reagovali kada su shvatili da ipak NISU dobili Oskara! (VIDEO)

Dok su članovi ekipe filma "La La Land" slavili pobedu, dva minuta kasnije im je rečeno da je došlo do greške i da je pravi pobednik ostvarenje "Moonlight"

  • 2

Noćašnja dodela "Oskara" završila se nezapamćenim skandalom, kada je za pobendnika proglašen pogrešan film, i dok su se producenti ostvarenja "La La Land" zahvaljivali svim redom, ispostavilo se da je došlo do neoprostive greške, i da je pravi pobednik, u stvari, film "Moonlight"!  

 

NEOČEKIVANA ZAVRŠNICA 89. OSKARA: Najbolji glumci Ema Stoun i Kejsi Aflek, film godine NIJE "La La Land"! (FOTO)

 

Nakon što je Voren Biti pročitao da je nagradu osvojio "La La Land" počelo je veliko slavlje, i članovi ekipe su, kao što je i red, krenuli sa govoriima u kojima su se zahvaljivali kolegama, majkama, suprugama, muževima, deci...

 

Sve to je trajalo čak dva minuta, da bi se potom čulo: "Ljudi, stanite, mi nismo pobedili!"...

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

I pred kamerama je prikazana koverta u kojoj je jasno pisalo: "Moonlight"...

 

Usledio je pravi haos, ekipa "La La Landa" je shvatila da Oskar nije njihov, dok su članovi ekipe filma "Moonlight" tek tada shvatili da mogu da počnu sa slavljem.

 

A uživo je to ovako izgledalo:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA